Howard ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 اگه قراره خرید ی خونه کوچک 2.300 میلیون باشه با حقوق کمی که فکشنا دارن یا همون قیمت قبلی جاب ها .... خواهش می کنم به قیمت ها رسیدگی کن ... ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Firdok ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 واقعا ایده خوبیه من هم همین مشکل رو دارم خیلی خونه هاگرونه، ارزون ترین خونه و بی امکانات ترین که من دیدم 1.000 میلیون بود! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 18:34، HeroShima گفته است: اگه قراره خرید ی خونه کوچک 2.300 میلیون باشه با حقوق کمی که فکشنا دارن یا همون قیمت قبلی جاب ها .... خواهش می کنم به قیمت ها رسیدگی کن ... ممنون خانه ها بر اساس Level , Slot , و نوع دکر داخلی قیمت گذاری شده اند. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 اگه بشه خونه های رایگان به اعضای فکشنداد خیلی خوب میشه Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2020 در 4 ساعت قبل، Sepehr777 گفته است: اگه بشه خونه های رایگان به اعضای فکشنداد خیلی خوب میشه دستندر کاران مسکن ملی هم به هممچین چیزی فکر نمیکنن فقط کاش قیمت فروشش به سرور به حالت قبل یعنی 50درصد برگرده . آخه 1دهم خونه به چه دردی میخوره؟ خونه 1میل = sellback100k 1 ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 در 4 ساعت قبل، Erfandf گفته است: دستندر کاران مسکن ملی هم به هممچین چیزی فکر نمیکنن فقط کاش قیمت فروشش به سرور به حالت قبل یعنی 50درصد برگرده . آخه 1دهم خونه به چه دردی میخوره؟ خونه 1میل = sellback100k منظورم اینه که یه خونه باشه که تمام اعضای فکشن بتونن از اون خونه استفاده کنن 1 1 Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، Sepehr777 گفته است: در 10 ساعت قبل، Erfandf گفته است: منظورم اینه که یه خونه باشه که تمام اعضای فکشن بتونن از اون خونه استفاده کنن خود Hq هستش ، درضمن مگر خانه در سرور کمه؟ 2هفته ی دیگه از این صحبت بیخیال میشی ! مطمئن باش! ویرایش شده January 1, 2021 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Howard ارسال شده در February 13, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۷ در 15:20، bidock گفته است: واقعا ایده خوبیه من هم همین مشکل رو دارم خیلی خونه هاگرونه، ارزون ترین خونه و بی امکانات ترین که من دیدم 1.000 میلیون بود! ب مخضوض تو SF لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gorgin ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 05:32، xSepehr گفته است: منظورم اینه که یه خونه باشه که تمام اعضای فکشن بتونن از اون خونه استفاده کنن من با این ایده موافقم و همچنین ارزان شدن خانه ها. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 اره قیمت ها یجوریه ک ی خونه اگه بخری دیگه نمیشه بفروشی مجبوری Sell back بدی تا خونه رو عوض کنی کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dolphin ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 18:34، HeroShima گفته است: اگه قراره خرید ی خونه کوچک 2.300 میلیون باشه با حقوق کمی که فکشنا دارن یا همون قیمت قبلی جاب ها .... خواهش می کنم به قیمت ها رسیدگی کن ... ممنون دقیقا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 فکر نکنم قبول شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 اگه به قیمت کاخ ها نگاهی بندازن همه چیز درست میشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 در 17 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: اره قیمت ها یجوریه ک ی خونه اگه بخری دیگه نمیشه بفروشی مجبوری Sell back بدی تا خونه رو عوض کنی قیمت SellBackاش به ی بایک هم انگار نمیرسه ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: قیمت SellBackاش به ی بایک هم انگار نمیرسه باهاش میشه یه oceanic خرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 موافقم با ارزون شدن قیمت خانه ها "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 18:34، HeroShima گفته است: اگه قراره خرید ی خونه کوچک 2.300 میلیون باشه با حقوق کمی که فکشنا دارن یا همون قیمت قبلی جاب ها .... خواهش می کنم به قیمت ها رسیدگی کن ... ممنون باید عملی بشه خیلی خونه ها توی LS گرونه سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 ما ک فقط rent میکنیم پول خریدش نیس ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 یکم بگردین خونه ارزان پیدا میشه من یه خونه لبه ساحل LS نزدیک به CNN ساحل پیدا کردم لول 6 1 جایه رنت 320k خوبه نه؟ تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2021 در ۱ ساعت قبل، palyr2 گفته است: یکم بگردین خونه ارزان پیدا میشه من یه خونه لبه ساحل LS نزدیک به CNN ساحل پیدا کردم لول 6 1 جایه رنت 320k خوبه نه؟ داش بهت انداختن کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 در 9 ساعت قبل، N0B0DY گفته است: داش بهت انداختن از سرور خریدم تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۹/۲۷ در 15:20، bidock گفته است: واقعا ایده خوبیه من هم همین مشکل رو دارم خیلی خونه هاگرونه، ارزون ترین خونه و بی امکانات ترین که من دیدم 1.000 میلیون بود! بیشتر دقت کن گلم زیر 100k$ هم هست حتی ویرایش شده April 26, 2021 توسط CyborG لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 در 31 دقیقه قبل، palyr2 گفته است: از سرور خریدم دیگه بدتر یعنی خونرو روی استنش خریدی ک خونه همیشه زیر استنه کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Name ارسال شده در April 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 18:34، HeroShima گفته است: اگه قراره خرید ی خونه کوچک 2.300 میلیون باشه با حقوق کمی که فکشنا دارن یا همون قیمت قبلی جاب ها .... خواهش می کنم به قیمت ها رسیدگی کن ... ممنون خب مگه مجبوری بری چند میل بدی واس خونه خونه داریم تا 50 k اگه قیمت خونه ها بیاد پایین همه میرن یه خونه میخرن اینطوری همه صاحب خونه میشن پس کی میاد واسه اجاره اون خونه؟؟؟ همین حالت فعلی خوبه ، حالا بنظر من یکمم قیمت خونه ها رو ببرن بالا بهتر میشه مثلا میبینی طرف تازه وارد سرور شده لول به 5 هم نمیرسه میبینی یه اینفرنوس گزاشته زیر پاش اسکین گلدی هم گرفتهدیگ خونه رو هم ک نگم (دیگ از این بدتر!!!) حقوق فکشن ها هم خیلی خوبه اگه قرار باشه همه برن اینفرنوس و ... بخرن ، پس کی بیاد ماشین های دیگه رو بخره؟ همین حالت فعلی به لطف خداوند خوبه الا برکت الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 تمامی قیمت ها بالانس هستن و درآمد ها زیاد شده است. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده