Tom ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 20 ساعت قبل، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : 3تا PC داری؟ نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 خجالت بکشید شاید یکی سیستم نداشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ در 20:28، Rubix گفته است: @Erfandf من از ماله دنیا درست حسابی یه موس دارم LED داره کیفیتش هم خوبه نه مانیتورم درست حسابیه نه هدفون دارم ولی خدا رو شکر سیستم باز خوبه کم نمیاره خدا هم اگه از اینا نصیب ما کرد خودمو تعلیق میدم اگه هم خودت سیستمت اوکی بود میرفتی سمپ؟(صد در صد نه دیگه) نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 12 دقیقه قبل، Reduce گفته است: خجالت بکشید شاید یکی سیستم نداشته باشه پس با چی میاد گیم نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 21 ساعت قبل، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : دمو دستگاهو فقط میکروفن اون وسط ماله عروسیه نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 2 ساعت قبل، LoneMan گفته است: اگه هم خودت سیستمت اوکی بود میرفتی سمپ؟(صد در صد نه دیگه) من میتونم برمvولی ازش بدم میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 7 ساعت قبل، PatrooN گفته است: فقط میکروفن اون وسط ماله عروسیه هنوز نفهمیدم تو ذهنت چی میگذره نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 38 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: هنوز نفهمیدم تو ذهنت چی میگذره خدا لعنتت کنه +85 رو کردی 86 تمام نظمشو به هم زدی نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 11:39، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : پشمام اولین تایپیک میبینم علی جواب میده در در ۱۳۹۹/۱۲/۷ در 11:32، Ryse گفته است: جون چه پسری همین پسر جرعتش از تو بیشتره برو ucp شو ببین در 14 ساعت قبل، Reduce گفته است: خجالت بکشید شاید یکی سیستم نداشته باشه من بزار زار زار جر میخورین در 25 دقیقه قبل، Mahziar123 گفته است: من بزار زار زار جر میخورین میخندین فعلا شمالم برم خانه بعدش بهتون میگم راستی @Ali جوایز عید چیه و تغییرات چیست؟ نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 10, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در 7 ساعت قبل، PatrooN گفته است: خدا لعنتت کنه +85 رو کردی 86 تمام نظمشو به هم زدی امشب خوابای خوبی ببینی نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 11:39، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : یه لپتاپ پی سی من دیگه کم آوردم هر چند که دوتاشو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در 16 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: همین پسر جرعتش از تو بیشتره برو ucp شو ببین از کی تاحالا جرعت شده به UCP? نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ در 20:02، PabloEscobar گفته است: الان حسودا میان میگن دروغه لاقل اون لوگو رو بر میداشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در 4 ساعت قبل، Ryse گفته است: از کی تاحالا جرعت شده به UCP? هیچی ucp ن کلا جواب همون عکسو ببین بعد بگو در 16 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: لاقل اون لوگو رو بر میداشتی نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در 16 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: لاقل اون لوگو رو بر میداشتی مال شرکته نمیشه، حق کپی رایت دارن و مجبور بودم لوگو رو بزارم کله یک طوری هست با هر دوربینی که به سمت میز میگیرم لوگو خودکار میفته تو دوربین نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 11:39، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : به به علی فقط من محو اون کابل شدم از دیتاسنتر هم عکس بزار یک ذره @Ali خیلی دلم میخواد pc خودمو رو بزارم فقط نخندید مانیتورم یک دو ماه پیش دود کرد پوکید داشتم گیم میزدم یهو دیدم صفحه اش چوله شد دود کرد نقل قول همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 11:39، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : علی استریمری؟با اون مایک @Ali در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ در 23:34، Mahziar123 گفته است: جوایز عید need نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2021 در 28 دقیقه قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: علی استریمری؟با اون مایک @Ali need در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۲ در 18:17، dawat گفته است: به به علی فقط من محو اون کابل شدم از دیتاسنتر هم عکس بزار یک ذره @Ali خیلی دلم میخواد pc خودمو رو بزارم فقط نخندید مانیتورم یک دو ماه پیش دود کرد پوکید داشتم گیم میزدم یهو دیدم صفحه اش چوله شد دود کرد چه فاجعه زشتی در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 11:39، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : خیلی چیزا توش پیدا کردم نمیگم ولی خیلی باحاله تاحالا کیبورد رنگی ندیدم خاک تو سرم شد نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در 10 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: ولی خیلی باحاله تاحالا کیبورد رنگی ندیدم واقعا کیبورد rgb ندیدی؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در 3 ساعت قبل، RIPMOHAMMAD گفته است: واقعا کیبورد rgb ندیدی؟ ن به مولا خرم مگه بگم ابروم بره ندیدم ناموسا داریم واقعا؟؟ نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در 1 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: ن به مولا خرم مگه بگم ابروم بره ندیدم ناموسا داریم واقعا؟؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در 2 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: ن به مولا خرم مگه بگم ابروم بره ندیدم ناموسا داریم واقعا؟؟ من صحبتی ندارم... نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 در 5 ساعت قبل، LoneMan گفته است: من صحبتی ندارم... ندیدم به قران دیدم ک میگفتم نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 (ویرایش شده) @Mepogent نمیشه نزاشت بیصاحابو پسر عمه مال مایه هفته پیش خریدم @Erfandf در در ۱۳۹۹/۱۲/۷ در 11:32، Ryse گفته است: جون چه پسری دوست داری؟؟ ویرایش شده March 18, 2021 توسط Mahziar123 نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 18, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 18, 2021 در 48 دقیقه قبل، Mahziar123 گفته است: مال مایه هفته پیش خریدم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.