iErfaN ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 سلام این تاپیک صرفا محض سرگرمیست . دوستان میتونند عکسی از محیطی که گیم پلی میدهند را در تاپیک قرار دهند . نقل قول Me : @HolyKnighT @Original @83mehrdad83 @Saeed672 @CLinTon @Liberty @NimaB @Ali شما هم بزار کمی حال کنیم . 1 1 1 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 این کامپیوتر ها لایق یک ایرانی (آریایی) نیست. ایرانی لایق بهترین هاست. هعییییی... نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 در 10 دقیقه قبل، NimaB گفته است: این کامپیوتر ها لایق یک ایرانی (آریایی) نیست. ایرانی لایق بهترین هاست. هئیی.. نسل های قبل ما تلاش های بیهوده ای کردن... بیزحمت ی عکس بنداز نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 اینم محیط کاربری من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2020 در 11 ساعت قبل، WoIF گفته است: شت باو اگه کمی جدی تر بودی بهترنبود:| نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 با محیط کاربری تو Trade میدم @Erfandf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 (ویرایش شده) در 59 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: حاوجی فقط اون انبر دست حاجی هنو داری بهش فکر میکنی هنوز بقیه چیزا هم هس که . تلفن واسه تقلب . هدفونی که 12 تکه شده . پنکه پشت کیس سرک میکشه. پشت دستمال کاغذی ی ماوس های قدیمیه . کنار انبر دست ی قوطی هست که قند توشه که درصورت آوردن چای بخوریم. درضمن بزرگ ترینش : این میزکامپیوتر نیس. میز ناهارخوری بوده که تو پذیرایی دستو پا بود آوردنش تو اتاق و میز قبلیمو ی تلویزیون کهنه در یکی از اتاقا به عنوان دکر گذاشتن . زیر مانیتور از اون جعبه هاییس که قبلا نوار ویدیو میگذاشتن توش. با این همه دردسر به فکر Programing ام . به نظرت چنددرصد موفقم؟Shit ! ویرایش شده December 15, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 13:57، WoIF گفته است: اینم محیط کاربری من اگه این سیستمو داشتی و sa:mp پلی میدادی ، خودم به شخصه در دنیای واقعی contract/ میدادمت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 1 ساعت قبل، GTAGTAVV گفته است: یک عکسم از خودم اگر مشکلی نداره Taligh, Bye 1 نقل قول ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 1-بکش بیرون از این فروم 2-بیکاری اینقد تاپیک نزن در 2 ساعت قبل، GTAGTAVV گفته است: عجب گفتم منم یک عکسی بدم عکسی از نزدیک و لانچر آرساکیا Good @Ali یک عکسم از خودم اگر مشکلی نداره با این سنت اومدی SA-MP ؟! سطح اینو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 9 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: با این سنت اومدی SA-MP ؟! سطح اینو خودت چند سالته عمویی؟ نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 6 دقیقه قبل، Carroll گفته است: خودت چند سالته عمویی؟ پسرم اومد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 59 دقیقه قبل، SurGeRy گفته است: با این سنت اومدی SA-MP ؟! سن مهم نیــ عقل مهمه درضمن این تاپیک نمیخواستم صحبتی داشته باشه ، برای محیط کاربری پلیران بود. حیف که خراب شد. موفق باشید بدرود. نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 (ویرایش شده) در 56 دقیقه قبل، Carroll گفته است: خودت چند سالته عمویی. درس ج بدم 14. و اینکه یک سال کوچک تر از @Erfandf. در ۱ ساعت قبل، SurGeRy گفته است: 1-بکش بیرون از این فروم 2-بیکاری اینقد تاپیک نزن با این سنت اومدی SA-MP ؟! سطح اینو والا من از 3 سالگی داشتم سن ادنرس بازی میکردم از 12 سالگی استریم کردم. و کمی پول به جیب زدم بعدشم اومدی اینجا ثبت احوال بشی ؟. بحث نکن در 29 دقیقه قبل، GTAGTAVV گفته است: حالا به جای این حرف ها عکس از محیط کاربریتون بدین ما هم ببینیم بعدشم شما اگر میخواید تشخیص سن بدید از روی جسه و شکل ادما هیچ چیزی مشخص نمیشه مثل الان خیلی دیگه هم هستن سن 7 کم تر دارن تو سرورن ویرایش شده December 28, 2020 توسط GTAGTAVV نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 39 دقیقه قبل، GTAGTAVV گفته است: از 12 سالگی استریم کردم. ادامه متن: و از 13 سالگی آرساکیا پلی دادم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 2 ساعت قبل، SurGeRy گفته است: پسرم اومد. داش تو برو مشخصاتتو عوض کن ۲ ۳ سال بزرگ تر بزار حساب شی بعد اون با ۱۴ سال سن عکسشو گزاشت تو خ.ا.ی.ه داری بزاری عکستو؟ نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 ا راس میگی اوکیه ولی عکس از محیط کاربریتون ندادینا. نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 در 1 ساعت قبل، GTAGTAVV گفته است: ا راس میگی اوکیه ولی عکس از محیط کاربریتون ندادینا. من با لپ تاپ پلی میدم زیاد محیط خاصی نیست نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 13:57، Reduce گفته است: اینم محیط کاربری من صحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ در 13:55، Quanta گفته است: صحیح نگو که باور کردی سیستمه خودشه Shkhead/ می خوای ارسال مطالب بگیری همش میزنی همه جا صحیح؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 13:57، Reduce گفته است: ینم محیط کاربری من هی من میخوام ریا نکنم هیچی نگم نمیزارین ک اینم محیط کاربری من: 1 نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 21, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 @Alisl از کی تا حالا برنامه لانچر اینطوری از صفحه بیرونه این رو که ولش ، اما فکر کنم ی بار اومدم خونتون طبق این تصویر یادته عزیزم؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 در 7 ساعت قبل، Alisl گفته است: هی من میخوام ریا نکنم هیچی نگم نمیزارین ک اینم محیط کاربری من: حاجی یکم ضایس کمی لانچرت کجه بار پایین دسکتاپم نیست نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealPablo ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۴ در 11:34، NimaB گفته است: این کامپیوتر ها لایق یک ایرانی (آریایی) نیست. ایرانی لایق بهترین هاست. هعییییی... نقل قول گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در 17 ساعت قبل، Erfandf گفته است: @Alisl از کی تا حالا برنامه لانچر اینطوری از صفحه بیرونه این رو که ولش ، اما فکر کنم ی بار اومدم خونتون طبق این تصویر یادته عزیزم؟ عه یادم اومد، بهت گفتم یه pc دارم لانچرش از صفحه بیرونه توهم اومدی درستش کنی یادش بخیر چ صفایی دادی داداش فقط بیزحمت یبار دیگ بیا میبینی ک بازم زده بیرون در 11 ساعت قبل، Mepogent گفته است: حاجی یکم ضایس کمی لانچرت کجه بار پایین دسکتاپم نیست کجاس ضایس گل اون تسک بار رو ک هایدش کردم مشکل کجیه لانچرمم قرار شد @Erfandf بیاد حلش کنه بازم اگه باورش سخته میتونین دوتایی بیاین یه برسی اجمالی داشته باشین نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.