Hello ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت همگی. این دوست ما آقا/خانم Kill_Master بی دلیل من را وانتد کیل کرد. من وارد سرور شدم دیدم وانتد 4 هستم بعد تا وانتد 1 فرار کردم و 2 تا MS/ از ایشان دریافت کرده بودم. و زمانی که وانتد 1 شدم با آقای .Uniden تصمیم گرفتم برم به زندام برای 5 دقیقه بعد رفتم پیش Kill_Master و یک MS/ دیگر به من داد و من سوار همان زمان سوار ماشین ایشان شدم. و من را باید می برد به زندان. ولی او این کار را نکرد. به من وانتد داد و من را کشت. ممنئن میشم برسی بشه. با اینکه من سوار ماشین او شدم و باید من را Cuff/ می کرد. • مدارک (فیلم یا عکس): Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 مثلا هلپری نمیدونی اینجا جای شکایت از FBI نیست؟ خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 اینجا شکایت اعضا؛ هستش "هلپری مثلا" :||| (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 هلپره گیم مارو عشقه آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 حلال السون :)))))) ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 اشتب زدی داش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 اشتباه زدی حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 اول اینکه اینجا نباید شکایت کنی دومم اینکه خب ایشون کار اشتباهی نکرده با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordghalbha ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 هلپر جون خوبی؟ دکتر بگم بیاد مثلا هلپری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laros ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 شکایت شما رد شد. در تاپیک مخصوص به دسته ی بازیکن مورد شکایت کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده