رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بیدلیل TommyShelby

Mehrab

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: HaRDNeSs.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: TommyShelby.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: دیشب داشتم دسته متوسطهارو کیل میدادم اشتباهی فکر کردم Usedrugs پیست کردم ولی اشتباهی ایپی اینترنت یه بندهخدایی گزاشتم سریع Report دادم و گفتم Wrong و ادمینا متوجه شدن بن نکردن

فرداش این Tommy امده بدون چک کنه ایپیو بن کرده معمولا ادمینا باید چک کنن ایپی سمپ باشه ایپی تی اس باشه یاچیزی چک کنن که هیچیکدوم نبود فقط ایپی عددی یه بندهخدایی بود این ادمین هم امده بن کرده الان هرکی بیاد بزنه مثلا

1.2.3.4.5.

تبلیغ معسوب میشه بن داره؟

• مدارک (فیلم یا عکس): -

• هاها 1
  • ناراحت 1

𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با عرض سلام.

شما بعد از گذشت چندین ساعت از محرومیتتون، بدون هیچ مدرکی، یک سری توضیحات بی اساس نوشتید.(که همین مورد برای رد شدن شکایتتون کافیه)

بهرحال اگرهم واقعا سهوی آی پی دادید، مسئولیتش با خودتونه.

ناگفته نماند که در این مورد، بنده با مدیریت اصلی سرور مشورت کردم و سپس مجازات رو اعمال کردم.

مسئول محترم اگر مدرک بخان موجوده.

موفق باشید.

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Tommy گفته است:

با عرض سلام.

شما بعد از گذشت چندین ساعت از محرومیتتون، بدون هیچ مدرکی، یک سری توضیحات بی اساس نوشتید.(که همین مورد برای رد شدن شکایتتون کافیه)

بهرحال اگرهم واقعا سهوی آی پی دادید، مسئولیتش با خودتونه.

ناگفته نماند که در این مورد، بنده با مدیریت اصلی سرور مشورت کردم و سپس مجازات رو اعمال کردم.

مسئول محترم اگر مدرک بخان موجوده.

موفق باشید.

باسلام شما باید ایپی رو چک کنید الان کسی ایپی گزاشته
1.2.3.4.5.6 تبلغ محصوب میشه؟ شماهایی که قدیمی سمپ هستید نباید همچین اشتباهاتی بکنید 
این ایپی میتونی در سمپ تیم اسپیک همجا چک کنی ایپی اینترنت کسی بوده و اینکه بنده سریع Report دادم Wrong گفتم بن نشدم! چرا شبش بن نشدم صبح شما بن کردید!

من مدارک کامل به پیوی کامیاب دادم که اشتباهی بن کردید و از ادمینام پرسیدم گفتن بن نداره لطفا انقدر خودتون توجیع نکنید 

ویرایش شده توسط Hardness
  • ناراحت 1

𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚

لینک به دیدگاه

• مدیریت

درود

ادمین مربوطه با تایید مدیریت شما را بن کرده اند و شما هم به درستی بن شدید.

لطفا از دادن آیپی چه فیک چه واقعی چه آیپی VPS و غیره خودداری فرمائید.

شکایت شما رد شد.

بسته شد.

In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...