KiNgSiNa ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد ندارم تو عکس همه چی مشخص است • توضیحات: با سلام خدمت ادمین های عزیز ایشون در ایونت نه sethpall زده و نه sethp خودش در عکس هم مشخص است • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amoo ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 (ویرایش شده) خوب من اولین بارم بود گذاشتم بلد نبودم اخه برا دفه اولم بلد نبودم الان،دیگه بلدم.. . .... ... من فکر کردم جون خودم هم 100میشه وقتی جون همه رو 100کردم اخه بلد نبودم دفعه اول ویرایش شده December 6, 2020 توسط Amoo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 (ویرایش شده) در 13 ساعت قبل، Amoo گفته است: خوب من اولین بارم بود گذاشتم بلد نبودم اخه برا دفه اولم بلد نبودم الان،دیگه بلدم.. . .... ... من فکر کردم جون خودم هم 100میشه وقتی جون همه رو 100کردم اخه بلد نبودم دفعه اول سلام دوست عزیز بله جوری که گفتید صحیح امیدوارم شاکی محترم @KINgSINa هم شکایت خود رو پس بگیرن ویرایش شده December 7, 2020 توسط MASIH 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در December 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در 3 ساعت قبل، MASIH گفته است: سلام دوست عزیز بله جوری که گفتید صحیح امیدوارم شاکی محترم @KINgSINa هم شکایت خود رو پس بگیرن @MASIH در 16 ساعت قبل، Amoo گفته است: خوب من اولین بارم بود گذاشتم بلد نبودم اخه برا دفه اولم بلد نبودم الان،دیگه بلدم.. . .... ... من فکر کردم جون خودم هم 100میشه وقتی جون همه رو 100کردم اخه بلد نبودم دفعه اول سلام من به ایشون cmd درست رو تو /w گفتم و توجهی نکرد گفت 1 2 3 که سری acc کنم شمایی که بلد نیستی حداقل کسی که داره بهت میگه چی بزن نشمار شاید کاری داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 درود بله متاسفانه اشتباهی صورت گرفته امیدوارم که دیگه تکرار نکنند 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در December 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 23 ساعت قبل، MASIH گفته است: درود بله متاسفانه اشتباهی صورت گرفته امیدوارم که دیگه تکرار نکنند اینشلا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordghalbha ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۶ در 19:19، Amoo گفته است: خوب من اولین بارم بود گذاشتم بلد نبودم اخه برا دفه اولم بلد نبودم الان،دیگه بلدم.. . .... ... من فکر کردم جون خودم هم 100میشه وقتی جون همه رو 100کردم اخه بلد نبودم دفعه اول اگه بلد نیستی چرا ایونت میزاری وقتی میزنی reuestevent/ یعنی میگی من امادم که هر چی در ایونت شد گردن بگیرم چرا از اینکارا با خودتون میکنید چراااااااا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 در 17 ساعت قبل، lordghalbha گفته است: اگه بلد نیستی چرا ایونت میزاری وقتی میزنی reuestevent/ یعنی میگی من امادم که هر چی در ایونت شد گردن بگیرم چرا از اینکارا با خودتون میکنید چراااااااا چون منتظر نظر تو بوده آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laros ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 شکایت شما پذیرفته شد. شخص مورد نظر مجازات می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده