iErfaN ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: افرادی که در میتینگ حضور داشتند ! • توضیحات: با سلام . امروز من که در میتینگ حضور داشتم که هیچ ! اکتیویتی کامل البته بیشتر هم داشتم یادمه بالای 40 Startlesson و GL بود ! حدودا 15:20 هم که میتینگ تموم شد و همه ی همکاران شاهدن و آفلاین شدم . هیچ برنامه ای هم بعد میتینگ نبود ! بینظمی ای هم که نداشتم !(یعنی هیچ وقت نداشتم ! ) اما همین امشب متوجه شدم که برای اولین بار !!! یک FW بی دلیل البته دارم ! یکی از مدارک که قبل از میتینگ آنلاین شدم ! (اما متاسفانه SS ای در داخل میتینگ ندارم ! چون کارش نداشتم ! ) بقیه ی ورود ها را رنگ کردم واسه امنیت صحبتی در چندلحظه قبل از Chat F و صحبت با ادمین figry که گفتن اگه بزارم Accept میشه ! ویرایش شده December 4, 2020 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 باسلام خدمت شاکی محترم @Erfandf شکایت شما قبول شد و اخطار اقلیت شما حذف شد. +بسته شد. °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده