AliSA79 ارسال شده در June 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در عکس داده شده میبینید که این هلپر توهین کرده است, با توجه به اینکه این بازیکن در تیم Staff هستند و کسانی که در تیم Staff هستند حق توهین را ندارند.لطفا رسیدگی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PUPPET ارسال شده در June 30, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2017 سلام. خوب من داشتم با دوستم شوخی میکردم مستقیم نیومدم جلوی شما فوش بدم تازه گفتم اینجوری که گفتم معلومه که با طنز داشتم میگفتم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliSA79 ارسال شده در July 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2017 شما وسط 4راه جلوی این همه آدم باید این طوری حرف بزنید؟! بعدشم مگه تیم Staff شوخی می پذیره؟! لطفا دلایل بیهوده و الکی نیاورید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TwilighT ارسال شده در July 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2017 با سلامشکایت شما مورد تایید قرار گرفت (هلپر مربوطه اخطار دریافت کرد.) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده