AlizRM ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 سلام به همه یه مشکل بزرگ ایونت ها اینه که مثلا یه نفر که تازه کاره /requestevent میده و یه ایونت درست میکنه و چون هیچی بلد نیست اون ایونت کلا میره رو هوا یا مثلا خود من زیاد چیزی از ایونت نمیدونم برای همین فعلا تا حالا ایونت درست نکردم پیشنهاد: وقتی که یه نفر /requestevent میده وقتی که باید فرم رو پر کنه یه گزینه بیاد که ممنوعیت های ایونت رو توضیح بده یا یه لینک بزاره که توش همه چی راجب ایونت رو توضیح میده (خودم ویدیویی پیدا نکردم که بزارم) با تشکر اگه هم خودتون لینک ویدیویی راجب ایونت دارید لطفا بزارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 https://forum.arsacia.ir/topic/8800-تمام-cmd-های-event-به-زبان-فارسی/ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۵ در 17:32، Erfandf گفته است: https://forum.arsacia.ir/topic/8800-تمام-cmd-های-event-به-زبان-فارسی/ ایول ممنون ولی کامند ها رو مردم میتونن تو ویکی ببینن منظور من ممنوعیت ها و اموزش های کلی ایونت هست که من جایی پیداشون نکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 6 دقیقه قبل، ALIREZARM گفته است: ایول ممنون خواهش در 7 دقیقه قبل، ALIREZARM گفته است: منظور من ممنوعیت ها و اموزش های کلی ایونت هست که من جایی پیداشون نکردم دراین مورد ی سری اش در قوانین عمومی سرور گذاشته شده(داشتن فیلم اونت برای Orangizer یا هلپر اجباریه مثال : LCS & Race اگه نفهمیدی کی برنده شده یا کسی ازت شکایت کرد فیلم را برای اثبات داشته باشی ! و + پلیر های SAMP اگه ی بار خودت اونت بزاری قضیه رو میفهمی ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 1 ساعت قبل، Erfandf گفته است: دراین مورد ی سری اش در قوانین عمومی سرور گذاشته شده(داشتن فیلم اونت برای Orangizer یا هلپر اجباریه مثال : LCS & Race اگه نفهمیدی کی برنده شده یا کسی ازت شکایت کرد فیلم را برای اثبات داشته باشی ! و + پلیر های SAMP دمت گرم در 1 ساعت قبل، Erfandf گفته است: اگه ی بار خودت اونت بزاری قضیه رو میفهمی ! چشم اوکیه بازم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 پیشنهاد تکراری. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 2, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. برای این کار ادمین ها در مسابقات حضور دارند ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 16:06، SFC گفته است: برای این کار ادمین ها در مسابقات حضور دارند درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما مخالف ام, ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (-) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در July 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۸ در 11:30، Ravin گفته است: پیشنهاد تکراری. در در ۱۴۰۲/۳/۱۳ در 02:36، SFC گفته است: نظر بنده درباره ی این پیشنهاد - می باشد. برای این کار ادمین ها در مسابقات حضور دارند با سلام نظر بنده نیز - میباشد! King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز متاسفانه پیشنهاد شما رای کافی از طرف افراد تیم مدیریت پیشنهادات را دریافت نکرد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده