Hasbulla ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: لازم نیست • توضیحات: با سلام، ببخشید دلیله FP80? من مرخصی بودم و اینکه hardware بن ربطی نداره شاید من با pc دیگه می یام و اینکه hardware انبن میشم • مدارک (فیلم یا عکس): ucp هست ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @EMiliX شکایت شما رد شد, زیرا لیدر مربوطه با هماهنگی کامل مرخصی شما رو رد کردند. و دلیل اخراج شدن شما هم حضور نداشتن در وار بوده. نقل قول در صورتی که محروم باشید، درخواست مرخصی شما رد می شود و در صورت عدم رفع محرومیت در 3 روز به دلیل فعال نبودن از اقلیت 80FP اخراج می شوید. و به دلیل اینکه سطح +30 با داشتن اقلیت نمیتواند بدون لانچر وار سرور شود مرخصی شما رد شد. +بسته شد. °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده