TheMasTeR ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام، با استفاده از این باگ شما میتونین خیلی راحت از بلند ترین ساختمونِ سرور بدون اینکه HP ای ازتون کم شه (اگرم شد زیر 10 HP) سقوطی امن داشته باشید. و توی وار ها و شرایط مختلف سواستفاده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست اما در صورت لزوم بگید بزارم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): طبق چیزی که میگم پیش برید. ابتدا یک ساختمون پیدا کنید. سپس دکمه ی T را بزنید و تایپ کنید Dance 2/ اما Enter نزنید و به جای Enter از دکمه ی Esc استفاده کنید. سپس با Shift بپرید و با سرعت زیاد بزنید T و زود Enter تا اَنیم اجرا شه. سپس وقتی به زمین نزدیک شدید (مثلا 4 یا 5 متریه زمین) دکمه ی F رو بزنید، میبینید که خیلی راحت رسیدید به زمین و HP ای ازتون کم نشد. ویرایش شده December 3, 2020 توسط Shxyan خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 2 ساعت قبل، Shxyan گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام، با استفاده از این باگ شما میتونین خیلی راحت از بلند ترین ساختمونِ سرور بدون اینکه HP ای ازتون کم شه (اگرم شد زیر 10 HP) سقوطی امن داشته باشید. و توی وار ها و شرایط مختلف سواستفاده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست اما در صورت لزوم بگید بزارم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): طبق چیزی که میگم پیش برید. ابتدا یک ساختمون پیدا کنید. سپس دکمه ی T را بزنید و تایپ کنید Dance 2/ اما Enter نزنید و به جای Enter از دکمه ی Esc استفاده کنید. سپس با Shift بپرید و با سرعت زیاد بزنید T و زود Enter تا اَنیم اجرا شه. سپس وقتی به زمین نزدیک شدید (مثلا 4 یا 5 متریه زمین) دکمه ی F رو بزنید، میبینید که خیلی راحت رسیدید به زمین و HP ای ازتون کم نشد. وای چه حرفه ای کشف کردی کی عقلش میرسه اینقدر دمو دستگاه راه بندازه کیف کردم ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 3 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: کیف کردم میشه 100k خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 33 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: میشه 100k عه جایزه هم میدی ممنون بریز به E.Dehghani ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 1 ساعت قبل، Erfandf گفته است: عه جایزه هم میدی ممنون بریز به E.Dehghani داش تو کیف کردی من پول بدم؟ سس ماس خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 این باگ برای Die/ هم هست فقط این HP رو خیلی کم میکنه و زیاد مقاوم نیست. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 (ویرایش شده) گذارش نمیدادی چیزی میشد؟ ما تو وار اون بالا ساختمون گیر می کردیم چرا زود تر نگفتی ویرایش شده December 3, 2020 توسط Saeeed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 این هم فیلم Reproduce https://uupload.ir/view/pde4_3kfnncayh66fw8sr2o6b9bcerbjc4l_2020-12-04_00-00-04.mp4/ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 12 ساعت قبل، Erfandf گفته است: وای چه حرفه ای کشف کردی کی عقلش میرسه اینقدر دمو دستگاه راه بندازه کیف کردم داش من شایان یه بار دیدم تو لباس فروشی داشت زور میزد یه اسکین گلدی رو تست بزنه و با تستش از مغازه بره بیرون اینکه دیگه چیزی نیست 1 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 4, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 6 دقیقه قبل، Lazyboy گفته است: من شایان یه بار دیدم تو لباس فروشی داشت زور میزد یه اسکین گلدی رو تست بزنه و با تستش از مغازه بره بیرون منم یه بار دیدم شاشان داخل بانک داشت زور میزد 500 میلیون Transfer کنه با اینکه 500 میل نداشت 9 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 3 ساعت قبل، Ali گفته است: منم یه بار دیدم شاشان داخل بانک داشت زور میزد 500 میلیون Transfer کنه با اینکه 500 میل نداشت تکذیب میکنم من نبودم در 3 ساعت قبل، Lazyboy گفته است: داش من شایان یه بار دیدم تو لباس فروشی داشت زور میزد یه اسکین گلدی رو تست بزنه و با تستش از مغازه بره بیرون اینکه دیگه چیزی نیست تایید میکنم و به 100 روش سامورایی همچون Gotocivil Goback TP شدن توسط هاستر Setworld Respawn Requestevent قبول کردن تماس های دریافتی و... اما موز هم نصیبم نشد، اما همچنان در حال تست هستم و در آینده ای نه چندان دور روش گرفتن اسکین Test را برای شما توضیح خواهم داد @Tommy یادته؟ 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 4 ساعت قبل، Ali گفته است: منم یه بار دیدم شاشان داخل بانک داشت زور میزد 500 میلیون Transfer کنه با اینکه 500 میل نداشت SHIT 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 3 ساعت قبل، Shxyan گفته است: یادته؟ خیر 1 C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 8 دقیقه قبل، Tommy گفته است: خیر ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 16 دقیقه قبل، Farabb گفته است: سابقت داغونه من اصلا نمیشناسمت C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 14 ساعت قبل، Ali گفته است: منم یه بار دیدم شاشان داخل بانک داشت زور میزد 500 میلیون Transfer کنه با اینکه 500 میل نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۳ در 19:18، Shxyan گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام، با استفاده از این باگ شما میتونین خیلی راحت از بلند ترین ساختمونِ سرور بدون اینکه HP ای ازتون کم شه (اگرم شد زیر 10 HP) سقوطی امن داشته باشید. و توی وار ها و شرایط مختلف سواستفاده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست اما در صورت لزوم بگید بزارم. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): طبق چیزی که میگم پیش برید. ابتدا یک ساختمون پیدا کنید. سپس دکمه ی T را بزنید و تایپ کنید Dance 2/ اما Enter نزنید و به جای Enter از دکمه ی Esc استفاده کنید. سپس با Shift بپرید و با سرعت زیاد بزنید T و زود Enter تا اَنیم اجرا شه. سپس وقتی به زمین نزدیک شدید (مثلا 4 یا 5 متریه زمین) دکمه ی F رو بزنید، میبینید که خیلی راحت رسیدید به زمین و HP ای ازتون کم نشد. از بالای ساختمون بپر Chairsit 1 رو هم تایپ داشته باش همین که Shift زدی سریع T و اینتر. دقیقا مثل همینه ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 ی چتر نجات بگیرید خلاص کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 تنکس فور باگ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 سوء استفاده از این باگ وارن داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sprint ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۸ در 21:25، Tiory گفته است: سوء استفاده از این باگ وارن داره گفتم کامل ترش کنم (قسمت سبز) نقل قول سوء استفاده از باگ: شما مجاز به سوء استفاده از باگها و مشکلات سرور در جهت منافع خود نیستید (مجازات: اخطار) برخی سوء استفادهها در جهت درآوردن پول، دزدیدن اموال و موارد مشابه با ضبط تمامی دارایی ها + 30 روز محرومیت همراه خواهد بود. نمونههایی از سوء استفاده: - سوء استفاده از باگهای C-Bug و Slide-Bug بر علیه بازیکنان.- استفاده از انیمیشنها جهت جلوگیری از صدمه دیدن هنگام افتادن از یک ارتفاع. - استفاده از باگهای تکسچر و مپ بازی هنگامی که شما تحت تعقیب پلیس هستید (یا نیستید) و پنهان شدن از دید آنها. - باگهایی که به شما امکان Unfreeze شدن بدهد. - باگهایی که به شما امکان کشتن بازیکنان به هر نحوی را بدهد. - سایر سوء استفادهها در ابتدا با Kick و سپس با اخطار پاسخ داده خواهد شد. ویرایش شده January 23, 2021 توسط Dignity لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 در 1 ساعت قبل، Dignity گفته است: گفتم کامل ترش کنم (قسمت سبز) Wow لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در January 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 اینم رسیدگی کنین خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 بعد از ریستارت امروز بررسی کنید که آیا باگ برطرف شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در February 2, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۹ در 14:57، Ali گفته است: بعد از ریستارت امروز بررسی کنید که آیا باگ برطرف شده یا خیر. Error: You cannot this command while launching to jump. باگ فیکس شد. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده