Ayzak ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 با سلام به تمام بازیکنان سرور و البته مدیریت عزیز سرور. یکی از کمبود های مهم سرور کلاینت اندروید هست. این سرور با اینهمه امکانات تنها چیزی که نیاز داره یه نسخه اندرویدی هست حالا به نظر من اونقدرا هم ویس چت در نسخه اندروید نیاز نیست و میتونید با کمی امکانات کمتر در نسخه بتا اندروید بازیکنان بیشتری رو جذب کنید و البته این باعث خوشحالی یه شخصی مثل من که فعلا دسترسی به پی سی ندارم میشه. لطفا لطفا به این توجه کنید. البته من با لانچر های اندرویدی خواستم وارد سرور بشم ولی متاسفانه منو از بازی میندازه بیرون من سرور های پی سی دیگه رو رفتم با گوشی ولی واقعا ناراحتم که اینجا نمیشه ممنون میشم که به فکرش باشین. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 نسخه IOS ام اگه بتونین از تحریماش و شرایطش رد بشین خیلی عالیه که نسخه IOS هم داشته باشیم در کنار اندروید 2 .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ayzak ارسال شده در December 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 بله اگر بشه ساخته شه عالیه @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 ارائه شد دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 Ag5.ir/a King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 2, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 انجام شد ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۲ در 16:04، SFC گفته است: انجام شد @AmirMahdi انجام شده! 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 25, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 بسته شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده