DarKStaR ارسال شده در December 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تهدید برای باج گیری • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول رفاقت چیزی نیست که هرکسی KiYaRaSh.KiYaNi بتونه توش خوب باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2019 @ProFesSional شکایت شما پذیرفته شد, فرد خاطی از اقلیت اخراج شد. با تشکر.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در December 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من دارم رانندگیمو میکنم ایشون میان و به من میگن چته حیون. این ادب که ممبرای شما دارن؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 24, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2019 @Angus شکایت شما پذیرفته شد, فرد خاطی اخطار اقلیت (FW) دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در December 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:در عکس معلومه. • شاهد ها:..... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2019 @AbbasMZ شکایت شما پذیرفته شد, فرد خاطی اخطار های لازم را دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در January 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام این ممبرتون Dark_Alone_Boy2 در خواست مکانیک داده من قبول کردم من داشتم میرفتم پیشش داشت اونم داشت از پل پایین میومد ماشینشم فکر کنم داشت دود میکرد داشت میومد پایین ماشینش کشید به ماشین من و آتیش گرفت اومد پایین یه فحش داد و رفت آخه من که از قصد نمیخواستم این کار رو بکنم تازه شما اومدی تو لاین من چرا دیگه فحش میدی؟ • شاهد ها: ____ • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2020 @GeneralMaximus شکایت شما در حال برسی هست, شخص خاطی میگوید از شما عذر خواهی کرده و شکایتتان را پس میگیرید, اگر اینطور هست به من مراجعه کنید و پستتان را پنهان کنید, اگر اینطور نیست, شخص خاطی فردا از اقلیت اخراج میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در January 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2020 (ویرایش شده) سلام با هم حرف زدیم شکایتم پس میگیرم دیگه راضی به اخراجش نبودم ویرایش شده January 2, 2020 توسط GeneralMaximus نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2020 @GeneralMaximus شکایت شما به خواسته ی خودتان رد شد، ممنون بابت بخشش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heybat ارسال شده در January 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این آقا تویه چهار راه میخواد هیل کنه 5 دلار ولی باید 2 دلار هیل کنه من با اکانت دومم اومده بودم فکر می کرد من نوب بودم • شاهد ها: هیچکس • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2020 @Heybat شکایت شما پذیرفته شد, شخص خاطی یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoonWolf ارسال شده در January 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در عکس کاملا مشخصه که به بنده بی احترامی شده. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNaYa ارسال شده در January 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 15, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فیلم واضحه ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/e4ca_avc_emperor.mp4/ • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: چت بی مورد در /d • شاهد ها: کل Department • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/3z9_kmplayer_2020-01-15_18-38-02-536.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 @LaNaYa شکایت شما رد شد, داشتن تفنگ بخواطره دزدی از بانک (Rob) بود و متاسفانه شما NRG e Runner رو برداشتی و رفتی و ما هم مجبور شدیم بریم براش یه NRG پیدا کنم | در شکایت دوم شما برخورد های لازم فقط بخواطره بحث کردن در D/ انجام شده مگرنه وقتی میاید NRG رو Carjack میکنید میرید, انتظار دارید وایسه نگاتون کنه؟ چت بی مورد نبوده! @MoonWolf برخورد های لازم انجام میشه, همانطور که میدونید Bieh/ یک CMD هست و وقتی بعضی از افراد عصبانی میشوند این رو به کار میبرند و عصبانیت ایشون به این دلیل بوده که شما بر روی افرادتون باید نظارت بیشتری داشته باشید و نگذارید به همین راحتی در Rob مزاحمت ایجاد کنند. @MoonWolf شخص خاطی یک اخطار اقلیت (FW) دریافت کرد" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LaNaYa ارسال شده در January 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 (ویرایش شده) @Smart اولا که شما اگه مدرکی مبنی بر Carjack من دارید بزارید و الکی ادعای بی جا نکنید. دوما شما که میگید گان داشته برای راب و از این حرفا دلیل نمیشه که الکی تیر اندازی کنه. شما راب نزده بودید هنوز این 1. و دوم اینکه هیچ وانتدی نداشته ممبر شما که بخواد الکی تیراندازی کنه. این برای شکایت اول. درمورد شکایت دوم هم که نوشتید برخوردهای لازم انجام شده. دقیقا چه برخوردی انجام شده ؟ اون همه چت و بی نظمی داخل /d برخوردی به جز Fw داره ؟ ممنون میشم پاسخگو باشید. ویرایش شده January 16, 2020 توسط LaNaYa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2020 @LaNaYa مدرک اگه داشتم گزارش میدادم ولی خودتون خوب میدونید CarJack کردید یا نه در 11 دقیقه قبل، LaNaYa گفته است: شما راب نزده بودید وقتی میاید مزاحم راب میشید و Carjack میکنید انتظار دارید راب بزنیم؟ وقتی Carjack کردی داشتم میرفتم براش NRG پیدا کنم + اخطار های لازم رو به دلیل پیاده شدن و.... بهش دادم در 12 دقیقه قبل، LaNaYa گفته است: دقیقا چه برخوردی انجام شده ؟ این همه چت الکی نبوده و دلیلی داشته و خودتون دلیلشو خوب میدونید + من بهش AV دادم به هر حال فرد خاطی از اقلیت اخراج شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awrsh ارسال شده در January 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن مواد غیر مجاز. (متریالز) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://s6.picofile.com/file/8386145792/gta_sa_2020_01_26_17_15_28_742.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در January 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2020 @Angus شکایت شما پذیرفته شد, فرد خاطی یک اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scary ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتم رو پس میگیرم. باتشکر. 1 نقل قول Scary لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در February 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2020 @Scary شکایت شما به درخواست خودتان رد شد. نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaryaMii ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: توضیحات: همان طور که در عکس مشاهده کردین 1-اشون DM میکنن 2-اسلحه دارن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 4, 2020 توسط MaryaMii 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 @MaryaMii شکایت شما قبول شد، فرده مربوطه اخطار اقلیت دریافت کرد. ممنون از گزارش شما! نقل قول ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. ما درحال رفتن به بانک و زدن راب بودیم که با فحش های این مواجه شدم درمورد من, شدت خیلی بالا بود این فحش ها خودتون میتونید ببینید. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 7, 2020 توسط NimaB نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام خودتون گفتین acc medic زیر 3 سانیه ممنوع و fw دارد و در صورت تکرار کیک • شاهد ها: عکس کافیه • مدرک/عکس یا فیلم نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.