lordghalbha ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من در ایونت این اقا بودم که جون من نصف بود و فریز کرد و جون نداد بعد گان داد ان فریز کرد و منو با یک تیر زدن • مدارک (فیلم یا عکس): این عکس از ایونت گذاشتنشونه این عکس وقتی ریپورت میدهم باسه هلپره ایونت باز میشود اینا هم عکس جان ندادن که تفنگ دادن ولی خبری از جون نیست امید وارم ادمین های عزیز رسیدگی کنند و اگر مدارک کافی نمی باشد از اورگانیزر میخواهم فیلم را ارسال کند ویرایش شده November 30, 2020 توسط lordghalbha لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 جواب نمیدید؟ ✯OuTLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 با سلام. شکایت شما در حال بررسی میباشد. لطفا صبور باشید. بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 پس چرا اینقد طول میکشه یا باید بن بشه یا شکایتم رد میشه چقد طول میدین برسی نداره یا شایدم از ایونت فیلم نداره ✯OuTLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordghalbha ارسال شده در December 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 جواب بدین دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lordghalbha ارسال شده در December 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 پس چرا معتل می کنید چون یارو ادمین بوده لیدر بوده نباید بن بشه ؟ یعنی چی صبر منم یه حدی داره ادمین میگه در حال بررسی بعد یک هفته هنوز چیزی نگفته خو بگو رفیقمه نمیخام بن بشه چرا جواب شکایت منو نمیدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
laros ارسال شده در December 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2020 شکایت شما رد شد. نقص مدرک. فیلم ایونت بررسی شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده