iErfaN ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: و • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ___ • توضیحات: باسلام. من وقتی وارد بازی میشم حدود 10 روزی هست که این جناب تا منو ببینن به من شلیک میکنن . ماشینمو درآب میندازن و تنها راه نجاتم Spawnchange هست . و بهانه ی ایشون اینه که چرا من اونجا در SF خونه دارم ! من دیگه کلافه شدم و از ایشون میخوام شکایت کنم . به دلیل توهین با شدت بالا که نمیتونم فیلم بگیرم در اینباره که گرافیکم ضعیفه . و آزار اذیت من و رفیقم روزانه ! انداختن ماشین در آب و... هرچی هم که میگم ول نمیکنه . اول چند وانتد میدم بهش و Spawnchange میکنم. • مدارک (فیلم یا عکس): \ این عکس های امشب . این هم عکس روز های اول که یک جایی جدا گذاشته بودم که همون روز اول خواستم شکایت کنم که نکردم . بقیه ی عکس ها بین 3300 تا کس هست که نمیتونم پیداشون کنم . راستی باز هم بگم که وقتی هم که 6وانتد میگرفت دوستاشو میورود که بیاد مارو کیل کنه . بهمون میگه تا از اینجا نری من کیلت میکنم . (میکروفون ) یکی از دوستانش : لطفا رسیدگی بشه خیلی من و Gtagtavv داریم اذیت میشیم . و به خاطر گان کشی چند بار بیمه ماشین از دست دادیم. ممنون از لطفتون . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 شکایت شما رد شد. شما مدرکی برای اثبات توهین فرد به شما ندارید. +بسته شد. بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده