BraDLeY ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 با سلام منن یه چند روزیه یه مشکل برخورد کردم 10دقیقه بازی میکنم بعد یه 10سانیه بازی هنگ میکنه بعد مینویسه connections to the server lost ....reconnecting چکار کنم اگه میتونید کمکم کنید مشکل از سیستمم نیست نتمم مشکل نداره چون داداشمم با لپتاب خودش بازی میکنه و مشکلی از اینترنت نداریم خیلی ممنون میشم کمک کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 26, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 در 5 ساعت قبل، aliyosefi گفته است: با سلام منن یه چند روزیه یه مشکل برخورد کردم 10دقیقه بازی میکنم بعد یه 10سانیه بازی هنگ میکنه بعد مینویسه connections to the server lost ....reconnecting چکار کنم اگه میتونید کمکم کنید مشکل از سیستمم نیست نتمم مشکل نداره چون داداشمم با لپتاب خودش بازی میکنه و مشکلی از اینترنت نداریم خیلی ممنون میشم کمک کنین با سلام. چرا بازی باید 10 ثانیه هنگ کنه؟ مطمئن هستید مشکل سخت افزاری ندارید؟ در صورتی که بازی 10 ثانیه هنگ کنه شما تایم اوت شده محسوب می شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 در 3 ساعت قبل، Ali گفته است: با سلام. چرا بازی باید 10 ثانیه هنگ کنه؟ برای من هم قبلا هنگ میکرد ولی با لانچر مشکل هنگ کردن حل شد. در واقع با سمپ فقط این مشکل بود که بازیم هنگ میکرد. البته با لانچر یک زمان مشکل داشتم اون هم زمانی بود که برنامه fix-it رو نصب کرده بودم و انگار با لانچر تداخل داشت و باعث میشد بازیم هر چند دقیقه هنگ کنه. ممکنه مشکل ایشون هم نصب یک برنامه باشه که جدیدا نصب کردن و با لانچر تداخل داره. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BraDLeY ارسال شده در November 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 https://s17.picofile.com/file/8415404326/crash_cut.mp4.html اینم فیلمش برنامه هم تازگی نزدم که اینجوری بشه فقط یه چنتا گیم دیگه پاور پوینت این چیزا دارم چنتا مود هم داشتم تو گیم که گیم حذف کردم دوباره نصب کردم که بازم هیچ نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۶ در 14:38، BraDLeY گفته است: https://s17.picofile.com/file/8415404326/crash_cut.mp4.html اینم فیلمش برنامه هم تازگی نزدم که اینجوری بشه فقط یه چنتا گیم دیگه پاور پوینت این چیزا دارم چنتا مود هم داشتم تو گیم که گیم حذف کردم دوباره نصب کردم که بازم هیچ نشد Celo نصب کردی؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 خیلی موارد هست که ممکنه باعث گیر کردن بازی شما بشه. مثل استفاده از Resolution x16 از تنظیمات بازی. درایور گرافیکی خراب. ویروس ها و آنتی ویروس ها. Overlay ها. نسخه خراب بازی (پیشنهاد میشه از ag5.ir بازی رو دانلود کنید) سخت افزار خراب. نسخه قدیمی یا مشکل دار ویندوز. Overheating سخت افزار (که باز هم مشکل فن یا سخت افزار محسوب میشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lucifer444 ارسال شده در December 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 من انتی ویروس رو حذف کردم مشکل گیر کردن و هنگ بازیم درست شد . اگر آنتی ویروس دارید حذف کنید. مخصوصا آنتی ویروس Eset و آنتی ویروس Kaspersky نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.