Tiory ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اگر سوار infernus شوید و speedlimit 90 بزنید و در جاده دکمه W را نگه دارید متوجه میشوید که ماشین باگ میشود و به سمتی پرتاب میشود - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): سوار infernus شوید و speedlimit 90 بزنید و برای ۱۰ الی ۳۰ ثانیه دکمه W (گاز) را نگه دارید و میبینید که باگ میشود و ماشین به سمتی پرت میشود ویرایش شده November 25, 2020 توسط Saeeed نکته: سرعت ماشین باید به ۹۰ یا درجه ی اسپید کی بدید برسد تا باگ ایجاد شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 در واقع این باگ Speedlimit هست کلا Speedlimit مشکل داره اما پلیسا میگن به اجبار بزنیم . که نمزینیم اما وانمود میکنیم که زدیم. (با اون رانندگی زیبامون ) خدا کنه کلا این باگ Speedlimit اوکی بشه چرخا بد میچرخن. ممنون که گفتی ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: در واقع این باگ Speedlimit هست کلا Speedlimit مشکل داره اما پلیسا میگن به اجبار بزنیم . که نمزینیم اما وانمود میکنیم که زدیم. (با اون رانندگی زیبامون ) خدا کنه کلا این باگ Speedlimit اوکی بشه چرخا بد میچرخن. ممنون که گفتی با سپاس از نظر دهی شما لطفا رسیدگی شه چون من این ماشین و خریدم و به دلیل اینکه نمیتونم speedlimit بزنم هِی تند میرم ماشین به جایی میخوره یا میترکه یا چپ میکنه و آتیش میگیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 در 3 ساعت قبل، Saeeed گفته است: با سپاس از نظر دهی شما لطفا رسیدگی شه چون من این ماشین و خریدم و به دلیل اینکه نمیتونم speedlimit بزنم هِی تند میرم ماشین به جایی میخوره یا میترکه یا چپ میکنه و آتیش میگیره + جریمه ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 این speedlimit اوکی شه خیلی خوب میشه Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 در 44 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: + جریمه اینم هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 لطفا رسیدگی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 من قبلا گزارش کردم تا حدودی فیکس شد قبلا از اینم بدتر بود. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در 22 دقیقه قبل، Shxyan گفته است: من قبلا گزارش کردم تا حدودی فیکس شد قبلا از اینم بدتر بود. اگه گذارش دادی الان هم باگ داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 (ویرایش شده) زیاد داره شکایت میشه از اعضا ی اقلیت ها که با سرعت بالا در شهر میرن و مجازات میشن, برای اینکه نمیتونن [/Speedlimit] بزنن.ممنون از گزارش باگ, @Ali ویرایش شده November 30, 2020 توسط Farabb ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 44 دقیقه قبل، Farabb گفته است: زیاد داره شکایت میشه از اعضا ی اقلیت ها که با سرعت بالا در شهر میرن و مجازات میشن, برای اینکه نمیتونن [/Speedlimit] بزنن.ممنون از گزارش باگ, @Ali خواهش میکنم nice لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۷ در 00:37، GTAGTAVV گفته است: این speedlimit اوکی شه خیلی خوب میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 با سلام. این مشکل بخاطر لگ بودنتان هست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده