Martyn ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: No-One • توضیحات: امروز اکانت بنده به دلیل تبلیغات بن شد. درسته من اسم TS (همون مخفف Team Speak) رو آووردم اما لینک که ندادم. اسم تیم اسپیک بن نداره که (پرسیدم TS داری؟)در کل درخواست بررسی و ارائه مدارک دارم • مدارک (فیلم یا عکس): اکانت هودی ویرایش شده November 24, 2020 توسط Hoody I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 25, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 درود نقل قول شما مجاز به تبلیغ سایر سرورها، شرکتها و مجموعه هایی که ارتباطی با مجموعه آرساکیا گیم ندارند نیستید (مجازات: 14 روز محرومیت) بله شما آیپی یا آدرسی به صورت مستقیم در اختیار کسی قرار ندادید اما با هدف ارسال آیپی و لینک سروری دیگر، آیدی خود را به اشتراک گذاشتید که مجازات اینکار همانند خط بالا محاسبه میگردد. موفق باشید. 2 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در November 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۵ ه.ش. در 17:01، LearninG گفته است: درود بله شما آیپی یا آدرسی به صورت مستقیم در اختیار کسی قرار ندادید اما با هدف ارسال آیپی و لینک سروری دیگر، آیدی خود را به اشتراک گذاشتید که مجازات اینکار همانند خط بالا محاسبه میگردد. موفق باشید. من آیدی خودم رو با کسی به اشتراک نزاشتم I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeIi ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 بن صحیح می باشد. •بسته شد• 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده