AtoMiX ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام و خسته نباشی ب تمامین کار کنان آرساکیا ایشون ب من گفتن منو کیل کن برم sellfish و من کیل کردم و ایشون w دادن لطفا رسیدگی بشه ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده November 23, 2020 توسط aminsh5095 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fadaei ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، aminsh5095 گفته است: ب تمامین کار کنان آرساکیا ایشون بمولا خواب بودم چرا صدامون زدی ویرایش شده November 23, 2020 توسط HiLL ????? ?? ? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigSmoke ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 با سلام شکایت شما رد شد! به هرکسی نباید اعتماد کرد عزیز. بسته شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده