Wilson ارسال شده در November 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: DB و زیر گرفتن با ماشین به اچ پی که دقت کنید میبینید اچ پی داره کم میشه و همه چیزم معلومه تو مدرک • مدارک (فیلم یا عکس): https://s16.picofile.com/file/8414912250/AG_SA_1398.jpg ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در November 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 با سلام و احترام خدمت مسئول رسیدگی به شکایات هلپر ها @Alaria: ایشون توی میکروفون شروع کردن به فحش های ناموسی که فقط اینو ثابت کردن که پدر مادر ایشون رو بزرگ نکرده. بگذریم. DB چیست؟ کشتن به وسیله ی ماشین را DB میگویند. بنده شمارو میخواستم بکشم اما چون توی جزیره بود نمیتونستم مشت بزنم (باگ هست) به همین دلیل تصمیم گرفتم با ماشین شما رو زیر بگیرم تا بمیرید. وارن کال 110 میاد به علت Murder و میتونید منو مجازات کنید. مگه من شمارو زیر گرفتم بعد از سواره ماشین پیاده شدم که مجازات داشته باشع؟ اگر کشته میشدید که نشدید میتونستید Call 110 بدید. چند روز پیش هم به علت DM از من توی شکایت از اعضای TRM شکایت کردید که به این علت رد شد (کامیاب ویولنت و مارکلوف در جریانن) یکبار کشتن DM حساب نمیشه و میتونید از Call 110/ استفاده کنید. اون قانون روی DB هم به همین شکل هست و اگر میمردید میتونستید Call 110 / بدید تا Wanted Murder بگیرم. و اگر تکرار میکردم میتونستید شکایت کنید تا با SV مجازات شم نه الان که نمردید. تازه مدارکتون هم خیلی اعتبار نداره و اگه فیلم بود بهتر بود. (که خودم میپذیرم میخواستم بکشمتون) راجب این موضوع هم با کامیاب و SFC به وسیله ی Report/ صحبت شد و در صورت لزوم حرفی که زدن (که مجازات نداره) برای @Alaria ارسال خواهد شد. خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در November 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2020 با سلام خدمت شاکی محترمشکایت شما پذیرفته شد، هلپر مربوطه مجازات می شود. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده