ZombieRanger ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 گفتید این مورد رو گزارش باگ بزنم وقتی یه وانتد وار داشته باشه و توی تورف باشه نمیتونیم دستگیرش کنیم چون وقتی به مرز تورف میرسه اتوماتیک توسط سرور کشته میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 در 18 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: گفتید این مورد رو گزارش باگ بزنم وقتی یه وانتد وار داشته باشه و توی تورف باشه نمیتونیم دستگیرش کنیم چون وقتی به مرز تورف میرسه اتوماتیک توسط سرور کشته میشه یه زمانی تو اقلیت GSF که بودم یه پلیر عزیز میومد وسط وار تیر که بهش میخورد زنگ میزد پلیس بعدشم پلیس میومد دستگیر میکرد همین حرف شمارو من به خیلی ها گزارش دادم ولی کو گوش شنوا؟ زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در November 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2020 @Ali الان وانتدایی که وار دارن میرن World دیگه هم دردسر ساز میشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در November 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2020 در 30 دقیقه قبل، ZombieRanger گفته است: @Ali الان وانتدایی که وار دارن میرن World دیگه هم دردسر ساز میشن یکاری هم میشه کرد: اینه که هر کس عضو دسته متوسط و دارای Wanted بود تا وقتی پاک نشده سرور اجازه نده بره وار. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲۸ در 21:21، AmirJohnson گفته است: یه زمانی تو اقلیت GSF که بودم یه پلیر عزیز میومد وسط وار تیر که بهش میخورد زنگ میزد پلیس بعدشم پلیس میومد دستگیر میکرد همین حرف شمارو من به خیلی ها گزارش دادم ولی کو گوش شنوا؟ این که خوبه خوده کاپ ها میان وسطه وار تا وانتد کیل بگیرن بعد شکایت هم میکنی لیدر یجور میپیچونه که ممبرهاش مجازات نشن Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 در 17 ساعت قبل، Carroll گفته است: این که خوبه خوده کاپ ها میان وسطه وار تا وانتد کیل بگیرن بعد شکایت هم میکنی لیدر یجور میپیچونه که ممبرهاش مجازات نشن اره اینو خودمم میدونم لیدر ممبراش و دوست داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 22, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 با سلام. Mafia هایی که در وار هستند و Wanted دارند را نمی توانید کاری کنید و این باگ نیست. صبر کنید تا War به اتمام برسد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده