SuperMaN ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: ایشون دو بار FEnglish رو رعایت نکرد. FEnglish یکی از مواردی هست که هلپر باید رعایت کنه، مخصوصاً در HL/! هلپر نباید بیشتر از 15 ثانیه Helpme رو بی پاسخ بزاره! (حتی نگفت صبر کنید!) • مدارک (فیلم یا عکس): از 22:53:09 تا 22:53:43 هیچ جوابی نداده و حتی نگفت صبر کنید End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 (ویرایش شده) چقد حال می کنم وقتی می بینم برا اینکه زیرمو بکشن می رن اکانت مولتی می زنن پسر جان تو بورو سوپرمنتو ببین نمی خواد به فینگیلیش من گیر بدی البته اگه منم به خاطر زیرکشی تو یه روز هم FP80 شم هم بن اینطوری فشار می خورم که با اکانت مولتی بیام زیرکشی تو که توی PM بم می گی من فلانم تو آرساکیا چرا بر می گردی که زیر کشی کنی؟ @SuperMaN ویرایش شده November 18, 2020 توسط OmidGH 3 1 یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 با سلام خدمت شاکی محترمشکایت شما پذیرفته شد، هلپر مربوطه مجازات می شود. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده