EHSAN0111 ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خسته نباشید خدمت ادمین مربوطه متاسفانه این اقا از ادمین بودن خودشون سوء استفاده کردن و بنده رو بی دلیل از صحبت محروم کردن فقط به خاطر اینکه من ایشون رو با اسلحه کشتم و وانتد هم گرفتم لطفا اگه از قانون شکنی من بابت محرومیت دارن مطرح بکنن که بنده بدونم به چه دلیل 360 دقیقه محروم شدم خواهشمندم رسیدگی کنید با تشکر اقای @TommyShelby لطفا اگه مدرکی برای محروم کردن من دارید ارسال کنید با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم! قبل از هرچیزی لازمه بگم که من اهل سوء استفاده و مجازات کردن بی دلیل نیستم! و حتی یک مورد با این عناوین هم در کارنامه من وجود نداره. شما بدلیل شکایتی که در ریپورتِ بازی ازتون به عمل اومد مجازات شدید. این هم مدارکش: عکس1 عکس2 موفق باشید. ویرایش شده November 16, 2020 توسط Tommy C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 18, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده