83mehrdad83 ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 با سلام طی یک اتفاق ناخواسته مقدار زیادی(نصب یه لیوان)مایع روی لپتاپ و کیبورد ریخت. خب بنده در همون لحظه پاور رو از لپتاپ جدا کردم و به صورت کلی و سریع لپتاپ رو خاموش کردم. اول از همه اقدام به خشک کردن لپتاپ و جدا کردن مایع از لپتاپ شدم و خوشبختانه لپتاپ آسیب جدی رو ندید و الان همه چی سالم هست به جز یک قسمت! وقتی CD Rom رو میبندم اختلال ایجاد میشه با Touchpad و تاچ پد گیر میکنه رو کلیک راست و پشت سرهم کلیک راست میشه و بعد از چند دقیقه(حدودا 2دقیقه)خود CD Rom میاد بیرون و مشکل Touchpad هم حل میشه. میخواستم ببینم چه روشی واسه حل این مشکل وجود داره فعلا از طریق Device manger تونستم CD Rom رو Disable کنم ولی خب قطعا مشکل 100درصد نیست. ممنون میشم کمک کنید!@Ali @Erfandf @Panahi @Original نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 اوضاع پیچیده شد چیزی نمیدونم قطره های آب شاید نفوذ کردن یا یه همچین چیزی شاید بعد یه مدت خودشون خشک بشن و درست بشن و باعث اتصالی شدن. برا من چندبار این اختلال ولی از نوع دیگش پیش اومد که خودش بعد مدتی رفع شد ولی دقیق نمیدونم بازم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 من در کل لپتاب ندارم اما با ی سری چیزاش آشنام . معلوم نیست که چیزی که میگم درست باشه امّا میگم شاید بُرد تاچ پد تکان خورده و وقتی CD rom داخل میره روی سمت راست برد تاچ پد میره. که یعنی CD rom کامل وارد لپتاب نمیشه و خودکار میزنه بیرون . چون همین کامپیوتر هم همینه . ی بار ی تکه ی کوچک خلال دندون افتاده بود تهش (از سر شیطونی بچگی) و به ظاهر داخل میرفت اما در واقعیت نه . که بعد از 30 ثانیه بیرون میزد که داییم اومد نگاش انداخت و اونو درورد . تو هم فرض کن ته CD rom ی چیزی انگار تهش گیره . که به باز کردن لپتاب منجر میشه . نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 مشکل بعد از گذشت 48 ساعت حل شد فقط الان روغن کاری باید کنم کیبورد رو خشک شده نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 38 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: مشکل بعد از گذشت 48 ساعت حل شد فقط الان روغن کاری باید کنم کیبورد رو خشک شده بسته شد. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 برای منم یه چیزی شبیه این پیش اومده اولش دکمه 1 روی کیبورد لپتاپم خراب شد (وقتی میزدم روش 1 رو تایپ نمیکرد) بعد چند وقت هم خود به خود 1 رو هزار بار تایپ میکنه برا همین بعضی وقتا مردم میدیدن که یه نفر تبلیغ گذاشته: 11111111111111h111111111111111o1111111111111u111111o11111111s111111111111111111e1111111111111111i11111111111111d نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 موس بخر بای نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirAA ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۸/۲۳ در 15:51، 83mehrdad83 گفته است: با سلام طی یک اتفاق ناخواسته مقدار زیادی(نصب یه لیوان)مایع روی لپتاپ و کیبورد ریخت. خب بنده در همون لحظه پاور رو از لپتاپ جدا کردم و به صورت کلی و سریع لپتاپ رو خاموش کردم. اول از همه اقدام به خشک کردن لپتاپ و جدا کردن مایع از لپتاپ شدم و خوشبختانه لپتاپ آسیب جدی رو ندید و الان همه چی سالم هست به جز یک قسمت! وقتی CD Rom رو میبندم اختلال ایجاد میشه با Touchpad و تاچ پد گیر میکنه رو کلیک راست و پشت سرهم کلیک راست میشه و بعد از چند دقیقه(حدودا 2دقیقه)خود CD Rom میاد بیرون و مشکل Touchpad هم حل میشه. میخواستم ببینم چه روشی واسه حل این مشکل وجود داره فعلا از طریق Device manger تونستم CD Rom رو Disable کنم ولی خب قطعا مشکل 100درصد نیست. ممنون میشم کمک کنید!@Ali @Erfandf @Panahi @Original لپ تاپ رو بنداز دور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.