amirtataloododo ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت تمامی عضا دیشب من با یک ان جی روبه رو شدم این فرد به من گفت که منو کیل کن و بر گردم سر جام من نمیدونستم اون ان جیه و اخر جونش رسید دیدم نوسته atack cop بعد گفتم شما ان جی هستی سریع وانتد داد و بعد وانتد frisk کرد من تا جایی که بود فرار کردم اما منو کیل کرد و افتدم زندان • مدارک (فیلم یا عکس): file:///C:/Users/amir/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/AG-SA-0012.jpg . file:///C:/Users/amir/Documents/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files/SAMP/screens/AG-SA-0011.jpg این ان جی سوّ استفاده کرد لطفا رسیدگی کنید و این اقای اکتیوی اندازو و خیلی بی ادبو اخراج کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 (ویرایش شده) اولا مدرک نزاشتی دوما نباید بزنی هرچقدرم اون بگه سوما ابنجا شکایتت رد میشه باید بری تو گزازش اعضا تو دسته ویژه شکایت کنی ویرایش شده November 12, 2020 توسط godlike3 آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirtataloododo ارسال شده در November 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 (ویرایش شده) دادا مدرک دارم نمیتونم چطوری بزارم ویرایش شده November 12, 2020 توسط amirtataloododo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 در 23 دقیقه قبل، amirtataloododo گفته است: دادا مدرک دارم نمیتونم چطوری بزارم uuaplod bezan! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 در ۱ ساعت قبل، amirtataloododo گفته است: دادا مدرک دارم نمیتونم چطوری بزارم Sath میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در November 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 با سلام خدمت شما شاکی محترم. برای رسیدگی به این موضوع در قسمت اقلیت فرد خاطی بخش "گزارش اعضاء" شکایت خود را ذکر کنید. شاد و پیروز باشید. بسته شد. Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده