GodWorld ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام ایشون یه اکانت به من فروختن به مبلغ 6 میلیون بعد چند روز این اکانت اصلا کلا رمزش ایمیلش و... اینا تغییر کرد. فهمیدم که سرم کلاه گذاشتن درضمن تو خود اون اکانتی من خریده بود مبلغ 5 میلیون پول داخلش ریخته بودم از طریق اون یکی اکانتم. تمام مدارک هم موجود است. حتی زمانی که من وارد اکانت اصلیم شدم اون اکانتی که خریده بودم انلاین بود وقتی بهش گفتم برگشته بهم میگه (دروغ میگه) اسم اکانت خریداری شده هم : King_RGS Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 شکایت رد میشه! ما مسعولیتی در برابر اکانت ها شما نداریم! بسته شد! اگه اینو نگفت! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. ما هیچ گونه مسئولیتی در قبال معاملات بیرون از بازی و بدون هماهنگی با ناظم های بازی نداریم، شکایت شما رد شد. شاد و پیروز باشید. بسته شد. Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده