Hotaru ارسال شده در November 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 با سلام به همه دوستان عزیز من وقتی میخوام با Rakdroid وارد بشم این ارور میده نکته:اینترنت درست میباشد ممنون میشم یک راه حل بدید 1 نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 مشکل منم همینه . چند هست این پست کسی بهش جواب نداده 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در 9 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: مشکل منم همینه . چند هست این پست کسی بهش جواب نداده اول با pc وارد شو اکانت رو بزار رو حالت autosleep/ و autologin/ فک کنم درست شه نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در 6 دقیقه قبل، Carroll گفته است: اول با pc وارد شو اکانت رو بزار رو حالت autosleep/ و autologin/ فک کنم درست شه بله هست . نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 نه هنوزم اونجوریه نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در November 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در 34 دقیقه قبل، Carroll گفته است: اول با pc وارد شو اکانت رو بزار رو حالت autosleep/ و autologin/ فک کنم درست شه درست نشد نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 با Racksamp بیا خب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در 1 ساعت قبل، Redux گفته است: با Racksamp بیا خب لینک دانلود ؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در 18 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: لینک دانلود ؟ تبلیغ میشه بزارم دنبالش بگرد پیدا کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در 3 ساعت قبل، Redux گفته است: تبلیغ میشه بزارم دنبالش بگرد پیدا کنی. واسه ویندوز پیدا کردم اون نیست . کسی نگفته که تبلیغ میشه اسمشو که آوردی تبلیغ هس دیگه نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 @Erfandf و @MrSam و @Redux و @gtagtavv و @Carroll Levele +15 Nemitune ba Rakdroid vared she Mamnu shode, khod be khod kick mikone server نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 4 دقیقه قبل، Yoda گفته است: @Erfandf و @MrSam و @Redux و @gtagtavv و @Carroll Levele +15 Nemitune ba Rakdroid vared she Mamnu shode, khod be khod kick mikone server میتونه https://uupload.ir/files/thcd_screenshot_20201117-100555_rakdroid.jpg نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 (ویرایش شده) در 25 دقیقه قبل، Yoda گفته است: @Erfandf و @MrSam و @Redux و @gtagtavv و @Carroll Levele +15 Nemitune ba Rakdroid vared she Mamnu shode, khod be khod kick mikone server اکانت مولتی هم امتحان کردم نشد @Carroll نمیدونم فکر کنم Spawn نمیشه که کیک میکنه . وقتی کانکت شد چند بار باید Spawn رو بزنم ؟ ویرایش شده November 17, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 26 دقیقه قبل، Yoda گفته است: @Erfandf و @MrSam و @Redux و @gtagtavv و @Carroll Levele +15 Nemitune ba Rakdroid vared she Mamnu shode, khod be khod kick mikone server من که میام نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 8 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: اکانت مولتی هم امتحان کردم نشد @Carroll نمیدونم فکر کنم Spawn نمیشه که کیک میکنه . وقتی کانکت شد چند بار باید Spawn رو بزنم ؟ با یه اینترنت دیگه برو شاید درست شه نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در November 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 23 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: اکانت مولتی هم امتحان کردم نشد @Carroll نمیدونم فکر کنم Spawn نمیشه که کیک میکنه . وقتی کانکت شد چند بار باید Spawn رو بزنم ؟ با یک گوشی بهتر رفتم درست شد نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 1 ساعت قبل، Panahi گفته است: اینترنت 4G میخواد عزیز نه وای فای. در 1 ساعت قبل، Erfandf گفته است: اکانت مولتی هم امتحان کردم نشد @Carroll نمیدونم فکر کنم Spawn نمیشه که کیک میکنه . وقتی کانکت شد چند بار باید Spawn رو بزنم ؟ در در ۱۳۹۹/۸/۲۴ در 09:27، Carroll گفته است: اول با pc وارد شو اکانت رو بزار رو حالت autosleep/ و autologin/ فک کنم درست شه ربطی نداره اگه پینگ و جیتر کم باشه این مشکلات پیش نمیاد ربطی به لول ۱۵هو چمیدونم 4G وای فای نداره نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 3 ساعت قبل، Yoda گفته است: @Erfandf و @MrSam و @Redux و @gtagtavv و @Carroll Levele +15 Nemitune ba Rakdroid vared she Mamnu shode, khod be khod kick mikone server کار میکنه برا من ک. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 5 ساعت قبل، Carroll گفته است: با یه اینترنت دیگه برو شاید درست شه با هر کدوم رفتم نشد . به خاطر گوشی نیست؟ اندروید 5.1.1 Samsung galaxy J5 میخوره بهش ؟ در 3 ساعت قبل، Redux گفته است: کار میکنه برا من ک. منظورم راکسمپ Pc نبود نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در November 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: با هر کدوم رفتم نشد . به خاطر گوشی نیست؟ اندروید 5.1.1 Samsung galaxy J5 میخوره بهش ؟ من با یک گوشی بهتر رفتم شد نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در 5 ساعت قبل، Erfandf گفته است: منظورم راکسمپ Pc نبود اوکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRiS ارسال شده در November 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 18, 2020 عجب |: نقل قول زنده باد اشتباهه خوبه من. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.