Tiory ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: با سلام. از تمام کسانی که در event امده بودند فقط من بردم و فقط من مونده بودم که ایشون از خودشون قانون جدید وضع میکنه و میگه باید دوباره duel بدم • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/files/b1eg_ag-sa-0203.jpg من معمولا از کسی شکایت نمیکنم اما ایشون اومد زرنگ بازی در بیاره که من بدم اومد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 در 7 ساعت قبل، Saeeed گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: با سلام. از تمام کسانی که در event امده بودند فقط من بردم و فقط من مونده بودم که ایشون از خودشون قانون جدید وضع میکنه و میگه باید دوباره duel بدم • مدارک (فیلم یا عکس): https://uupload.ir/files/b1eg_ag-sa-0203.jpg من معمولا از کسی شکایت نمیکنم اما ایشون اومد زرنگ بازی در بیاره که من بدم اومد من helper بودم و اقا دوره اول جز ایشون کسی برنده نشد و بنده و اوگانیزر فیلم داریم که باید دوال بدن که ندادن همه جا همینه ما فیلمو براتون اریال میکنیم ولی اگه حق با ما بود ایشون باید مجازات شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 خودت هم داری میگی من برنده شده بودم و کسی نبود خب چرا باید دوباره duel بدم؟ در 10 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: من helper بودم و اقا دوره اول جز ایشون کسی برنده نشد و بنده و اوگانیزر فیلم داریم که باید دوال بدن که ندادن همه جا همینه ما فیلمو براتون اریال میکنیم ولی اگه حق با ما بود ایشون باید مجازات شه بعد شم کی گفته همه جا همینه من این همه event duel برنده شدم ولی تا حالا اینجوری نبوده در 12 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: من این موضوع را به @koluk گفتم و ایشون گفت که حق با من است در 18 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: شکایت را پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 بسته شد. Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده