Shahin15 ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 (ویرایش شده) سلام با مود های cheetah / hurting / comet / Tahoma درخدمت هستم . با تشکر از @Erfandf این مود ها فقط تغییراتی روی ماشین انجام شده و روی FPS تاثیر بسیار کمی دارند. مثل قبل اسکرین شات برای شما گذاشته شده است . 1- Tahoma رینگ اسپورت شده ، اگزوز ، چراغ های روی سپر جلو 2-Cheetah کاپوت ، موتور و ... 3- Comet سقف و ... 4- Horting بدنه ماشین دیگر و ... میرویم برای آموزش : اول نرم افزار : IMG-Editor را دانلود و نصب کرده ، سپس برنامه را باز کنید . http://up.zargame.ir/up/noreply/GTA/Alcis IMG Editor(zargame.ir).RAR در دایره زرد عکس یک فولدر دیده میشود که روی ان کلیک کرده و فایل : gta3.img که در مکان بازی و در داخل پوشه : models هست را باز کنید.حالا در مستطیل آبی اسم ماشینی را که می خواهید نصب کنید بنویسید . (توجه !!! : برای اینکه اگر خواستید مود را به حالت اولیه برگردانید ، قبل از نصب ماشین با دایره سبز ماشین های اصلی خود را در جایی ذخیره کنید (هم TXD و هم DFF) تا آن را داشته باشید . خب حالا بعد از وارد کردن نام ماشین ها با دایره نارنجی فایل های DFF . TXD را وارد کنید . بعد از اتمام کار از دایره سیاه برای ذخیره استفاده کنید . @gtagtavv و @Erfandf و دوستان دیگر : @Original , @Ali , @SuperPower , @DANGERUSAli و غیره . موفق باشید . لینک دانلود img - editor خراب است . لینک رو اینجا میگذارم :.rar/] رمز فایل : www.fullkade.com لینک دانلود : IMG-Editor خراب است لینک دانلود را اینجا میگذارم : .rar/] رمز فایل : www.fullkade.com ویرایش شده November 6, 2020 توسط gtagtavv نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 در 2 ساعت قبل، gtagtavv گفته است: با تشکر از @Erfandf What من هنوز تستشون نکرده بودم نظرم درباره این ها فردا میگم ! که باگ هاشو شناسایی یا مقدار تاثیر FPS ! نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 (ویرایش شده) نگران نباش به هفت نفر داده شده از fps 30 تا fps 90 تست شده و مشکل نداشته . کمی تاهوما و هوترینگ رو اف پی اس تاثیر داره ویرایش شده November 6, 2020 توسط gtagtavv نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 جدیدا مود میریزم نمیاد از وقتی دوباره نصب کردم چیزی نیومد ماشین همون قبل یه بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در February 16, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 عجب نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.