Wrgamer ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: تمام اعضا ایونت! • توضیحات: بنده ایشونو کیل دادم بد میگه از سی باگ استفاده کردی بد به مجبور گفتن دوباره duel بده و تغضای فیلم رو دارم! • مدارک (فیلم یا عکس): لطفا سریعا رسیدگی کنید! با تشکر از ارساکیا! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosan ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 هیچ مجبوریتی در کار نبود من به ایشون گفتم برو اونور ولی خودشون میگفتن دوباره duel بده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 با سلام من به Orginizer میگم که فیلمو بدن به من تا بزارم ایشون به میل خودشون خواستن دوباره Duelبدن تو فیلم واضحه که خودشون گفتن بیا دوباره.درخواست دارم که اگر ایشون اشتباه شکایت کرده باشند مجازات بشند چون تهمت میزنند 1 آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 بد مجازات تهمت ایشونو چی میگی سی باگ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosan ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 (ویرایش شده) فیلم رو براتون میفرستم ویرایش شده November 5, 2020 توسط Mohammadarieh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 اینم قسمتی از فیلم که ایشون شکایت دارند.درضمن ایشون توهین هم کردند که تو فیلم معلومه درخواست مجازات دارم برای ایشون با تشکر.https://uupload.ir/view/imk2_vid-20201105-wa0006_0004.mp4/ آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 در 1 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: بد مجازات تهمت ایشونو چی میگی سی باگ؟ مدرک دارین از اینکه ما تهدید کردیم؟؟ آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در November 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 در ۱ ساعت قبل، godlike3 گفته است: مدرک دارین از اینکه ما تهدید کردیم؟؟ اگه فیلمو بدین کاملشو بله ایشون گفت سی باگ سی باگ زدی! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 در 9 ساعت قبل، Wrgamer گفته است: اگه فیلمو بدین کاملشو بله ایشون گفت سی باگ سی باگ زدی! ببین وقتی فیلم میگیری صدای مایک خودت تو فیلم نمیفته خودتم میدونی ولی اگه تو مدرکی داری بگو که ما تهمت زدیم،بعدشم ایشون سه بار گفت برو بشین وینری برو بشین تو خودت میگی بیا دوباره بیا دوباره باو مشکل روانی داری؟؟ اگه داری فروم جاش نیست آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 با سلام خدمتِ شاکی @Wrgamer شکایت در حالِ بررسی است.... لطفا از دادنِ چت های اضافی خودداری کنید و فقط مدارک را ارسال کنید! Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 در 4 ساعت قبل، KulaK گفته است: با سلام خدمتِ شاکی @Wrgamer شکایت در حالِ بررسی است.... لطفا از دادنِ چت های اضافی خودداری کنید و فقط مدارک را ارسال کنید! مدارک بالا ارسال شده است آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Depressed ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. با توجه به مدارک ارسال شده شکایت شما رد میشود. شاد و پیروز باشید. بسته شد. Nᴏ ᴏɴᴇ ʟɪᴋᴇs ᴛᴏ ʙᴇ ᴀʟᴏɴᴇ ʙᴜᴛ sᴏᴍᴇᴛɪᴍᴇs ɪᴛs ᴊᴜsᴛ ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ ᴡᴀʏ.. . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده