Danialllllllllllll ارسال شده در June 26, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ----- • توضیحات: سلام خسته نباشید .. من بعد از اینکه به بازی اومدم یهو دیدم وانتد لول 3 به دلیل نگه داشتن اسلحه دارم!!!!! عجیب تر هم اینکه afk شدم در خونه که برم forum رو چک کنم ببینم دلیلش چیه اومدم دیدم منو کشته!!!! حتی [DaredEvil] هم گفت چرا کشتت !! نه frisk کرد که اسلحه هامو نگاه کنه و به غیر از وانتد بی دلیل منو در حالت afk در خانه کشت در حالتی که وانتد لول 3 باید cuff بشه نه کشته !!!! ممنون میشم بررسی کنید. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده June 26, 2017 توسط Danialllllllllllll اضافه کردن توضیحات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در June 27, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2017 با سلام این شکایت در این قسمت نباید مطرح شود ( به قسمت گزارش اعضا فدرال مراجعه کنید ) بسته شد. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده