HajAbdollah ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: کنار خونه شماره 377 یک استخره و با اینکه عمقی نداره میشه ازش ماهی گرفت. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/630a_gta_sa_2020-11-03_15-39-20-653.avi/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید خونه شماره 377 اون قسمتی از استخر که من رفتم و fish/ بزنید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HenRiiK ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 بنده هم اینجا امتحان کردم میشه ماهی گرفت! ماهی های خوبی هم میده نزدیکه به بیز فروش ماهی صـــــلامـتـــــے اونـــــے ڪـــــہ تــــــــــو دلـمـــــــون درخـشـیـــــد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 آره جای خوبیه . فک کنم باگ واسه خود بازی هست که انگار به دریا وصله . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAbdollah ارسال شده در November 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 (ویرایش شده) آره مثل باگ فیش استخری که داخل خونه ها بود، ولی این که بشه ازش ماهی گرفت باگ سروره. ویرایش شده November 6, 2020 توسط HajAbdollah لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 در 11 ساعت قبل، HajAbdollah گفته است: آره مثل باگ فیش استخری که داخل خونه ها بود، ولی این که بشه ازش ماهی گرفت باگ سروره. نه منظورم اینه که از رنگش معلومه آب دریاست . هوا طوفانی میشه اونجا هم طوفانی میشه . اینطور چیزیه . و Fish هم که فقط واسه دریاهاست .....در برنامه نویسیش اینجارو هم ماهی میگیره پشت HOUSE 63 هم که مثل همینه . اما بعضی وقتا عمل نمیکنه پشت HOUSE 63 هم که مثل همینه . اما بعضی وقتا عمل نمیکنه جملم دوبار ارسال شد چرا ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۱۳ در 15:45، HajAbdollah گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: کنار خونه شماره 377 یک استخره و با اینکه عمقی نداره میشه ازش ماهی گرفت. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uupload.ir/view/630a_gta_sa_2020-11-03_15-39-20-653.avi/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید خونه شماره 377 اون قسمتی از استخر که من رفتم و fish/ بزنید. اره خیلی جالبه Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoMeR ارسال شده در November 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2020 امتحان کردم و چه ماهی های خوبی هم میده 1 ο Όμηρος لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAbdollah ارسال شده در November 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 یعنی عمق این با دریا یکیه؟؟؟ ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 22, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 باگ برطرف شد. جوایز داده می شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده