iLilPeep ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ادمین اولین Ad رو یک اشتباه کوچیک کردم و منو کیک کرد و بار دوم به صورت سالم و صحیح نوشتم و کیک کرد و یک warn هم داد و همینطور توی عکس مشاهده میکنید قرار بود پولش را به من بده که از شکایت منصرف بشم ولی نداد. • مدارک (فیلم یا عکس): بعد از پیگیری لطفا Warn بی دلیل بنده را پاک کنید یا یک پولی دهید تا بتوانم warn خود را پاک کنم باتشکر. One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 4, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 درود در حال بررسی... In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در November 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 آیا هنوز برسی نشد؟ One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 7, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2020 تایید شد. فرد مربوطه مجازات شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده