Rakabzan ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: ایونت LCS بود استارت شده بود ولی Lcsstart/رو نزد و یه نفر اومد کارجک کرد اومدم بهش بگم که ولی با Rocketluncherزد و مردم • مدارک (فیلم یا عکس):در خواسته فیلم دارم از Orginizer آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم. بازیکن @Ilgarbm 24 ساعت فرصت دارند مدارک خود را ارسال نمایند. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ilgarbm ارسال شده در November 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2020 (ویرایش شده) با سلام بنده هم عرض کردم بهشون که شما در هین رانندگی منفجر شدید و متاسفانه به دلیل باق بندی کم نتونستم فیلم بگیر دکمه که فعال کرده بودم واسه ریکورد کار نکرده و من هم اینو بگم که ما بک نفرو که کار جک کرده بود را کیک کردیم یعنی کاری که باید باهاش انجام مبشود را انجام دادیم با تشکربنده اولین بارم بود که ایونت میزاشتم و نمیدونستم که باید /lscstart بزنم ویرایش شده November 1, 2020 توسط Ilgarbm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 چرا کسی ادامه نمیده اینو @KulaK آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 برگذار کننده ی ایونت به دلیل نداشتن فیلم از ایونت باید مجازات بشه ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 یارو داره منو مسخره میکنه ناموسا @KulaK آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 @godlike3 به خاطر 30K?! A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در November 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 نه داش بحث 30k نیس بهش زنگ زدم گفتم داش لاشی نیستم اس اس بزارم گفت تهدید نکن برو هر غلطی میخوای بکن خودتم بودی میزاشتی♣ آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KulaK ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 با عرضِ سلام و پوزش خدمتِ شاکیِ محترم @godlike3 شکایتِ شما قبول شد، برگزار کننده به دلیل نداشتنِ فیلم از اونتِ خود مجازات میشود. با تشکر از صبر و شکیباییِ شما. Captain لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده