ShireZard ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 من با بندیکمم مشکل دارم هروقت میخوام فیلم بگیرم FPS ام میشه 20 در صورتی که وقتی فیلم نمیگیرم FPSام 100 عه حالا ی فیلم یا عکس از تنظیماتتون توی Bandicam بدید سیستمم بگم Ram 4 Cpu pentium e5700 3Ghz Graphic Nvidia 9600 GT GeForce 1GB تامام نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 تا خشتک تنظیماتو نبردی بالا آیا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در October 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 در 4 دقیقه قبل، Redux گفته است: تا خشتک تنظیماتو نبردی بالا آیا ؟ نه نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 در 2 ساعت قبل، HemP گفته است: من با بندیکمم مشکل دارم هروقت میخوام فیلم بگیرم FPS ام میشه 20 در صورتی که وقتی فیلم نمیگیرم FPSام 100 عه حالا ی فیلم یا عکس از تنظیماتتون توی Bandicam بدید سیستمم بگم Ram 4 Cpu pentium e5700 3Ghz Graphic Nvidia 9600 GT GeForce 1GB تامام Size:800x600 FPS:24 Codec:MPEG-4 Quality:50 اگه بازم نگرفتی ماچ کن بندا دور نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 در 6 ساعت قبل، MooN گفته است: Size:800x600 FPS:24 Codec:MPEG-4 Quality:50 اگه بازم نگرفتی ماچ کن بندا دور کجاشو دقیقا ماچ کنیم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SWAT ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 نمیشه ماچ کنیم نندازیم دور شاید برنامه عوض شد؟! در 7 ساعت قبل، MooN گفته است: اگه بازم نگرفتی ماچ کن بندا دور نقل قول คгรђเครฬคՇ#? ??? ??? ?????'? ???? ??? ?? ????? ???? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayson ارسال شده در October 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 در 59 دقیقه قبل، Redux گفته است: کجاشو دقیقا ماچ کنیم ؟ همونجا در 20 دقیقه قبل، SWAT گفته است: نمیشه ماچ کنیم نندازیم دور شاید برنامه عوض شد؟! برنامه پیشنهادی جز این Ocam فق هس بقیشون موزن بنظرم نقل قول ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در October 31, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 در 8 ساعت قبل، MooN گفته است: Size:800x600 FPS:24 Codec:MPEG-4 Quality:50 اگه بازم نگرفتی ماچ کن بندا دور تک داوشم احمد کینگ در 7 ساعت قبل، MooN گفته است: برنامه پیشنهادی جز این Ocam فق هس بقیشون موزن بنظرم oCam هم دارم ماوزه 1 نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۹ در 22:34، HemP گفته است: من با بندیکمم مشکل دارم هروقت میخوام فیلم بگیرم FPS ام میشه 20 در صورتی که وقتی فیلم نمیگیرم FPSام 100 عه حالا ی فیلم یا عکس از تنظیماتتون توی Bandicam بدید سیستمم بگم Ram 4 Cpu pentium e5700 3Ghz Graphic Nvidia 9600 GT GeForce 1GB تامام همون تاپیکی که خود علی زده بهترین تاپیک هست باید بزاری رو حالت Gaming نه Screen recorder اسکرین ریکورد فقط اف پی اس دراپ داره اون نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 کجا بزارم Gaming داخل Bandicam منظورتونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در November 30, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در 1 ساعت قبل، WoIF گفته است: کجا بزارم Gaming داخل Bandicam منظورتونه؟ اره دیگ برا گیم ریکورد نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 منم لگ میزنه میخوام رکورد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quintin ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۳ در 10:53، Quintin گفته است: خوب ولی FPS بزار 60 نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quintin ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 27 دقیقه قبل، Family گفته است: خوب ولی FPS بزار 60 این برای سیستم های متوسط رو به پایین هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 22, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۳ در 10:53، Quintin گفته است: حاجی دمت گرم ولی ناموصن با سیستم ویندوز 10 میای سمپ ؟ نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 برو تو تاپیکی ک علی راجبش توضیح داده برای بندیکم برای گیم بقیه گفتن که چکار کن فقط اینو اضافه کنم که Framer Limiter رو Off کن اگه تا الان نکردی تا FPS بیشتری بگیری❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quintin ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 در 18 ساعت قبل، Mezrab گفته است: حاجی دمت گرم ولی ناموصن با سیستم ویندوز 10 میای سمپ ؟ Csgo fps 300 دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 23, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 در 16 ساعت قبل، Quintin گفته است: Csgo fps 300 دارم csgo fps 20 دارم در در ۱۳۹۹/۱۰/۲ در 19:47، Calvert گفته است: برو تو تاپیکی ک علی راجبش توضیح داده برای بندیکم برای گیم بقیه گفتن که چکار کن فقط اینو اضافه کنم که Framer Limiter رو Off کن اگه تا الان نکردی تا FPS بیشتری بگیری❤ frame limiter افه fps 90 o 100 میگیرم مرسی بابت کمکت 1 نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
A4E7 ارسال شده در December 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 23, 2020 بهترین حالت تنظیمات برای بندی کم: روی حالت Low End-PC قرار بدید و FPS رو دستکاری کنید و روی 22 یا 23 بزارید هم دراپFPS کمتر میگیرید هم Quality بهتر نقل قول ?????? ??? ????????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quintin ارسال شده در December 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 24, 2020 (ویرایش شده) codec های مختلف دانلود کنید تاثیر میزاره ویرایش شده December 24, 2020 توسط Quintin نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۸/۹ در 22:34، ChrisT گفته است: من با بندیکمم مشکل دارم هروقت میخوام فیلم بگیرم FPS ام میشه 20 در صورتی که وقتی فیلم نمیگیرم FPSام 100 عه حالا ی فیلم یا عکس از تنظیماتتون توی Bandicam بدید سیستمم بگم Ram 4 Cpu pentium e5700 3Ghz Graphic Nvidia 9600 GT GeForce 1GB تامام نگا میری بندیکمو باز میکنی بعد میری تو تنظیماتش و یکم کخ میریزی بعد میری تو بازی دکمه F4 رو با Alt میگیری و 3بار این کارو انجام میدی بعد دیدی اگه نشد یا افتادی از بندیکم بیرون یکبار دیگه اینکا رو انجام میدی انقدر سعی کن تا درست شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MANTANA ارسال شده در August 18 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18 در ۱۳۹۹/۸/۹ در 22:34، ShireZard گفته است: من با بندیکمم مشکل دارم هروقت میخوام فیلم بگیرم FPS ام میشه 20 در صورتی که وقتی فیلم نمیگیرم FPSام 100 عه حالا ی فیلم یا عکس از تنظیماتتون توی Bandicam بدید سیستمم بگم Ram 4 Cpu pentium e5700 3Ghz Graphic Nvidia 9600 GT GeForce 1GB تامام منطقی نقل قول افتخار نکن که زیاد دنبالتن، جنس ارزون طرفداردزیاد داره!️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.