رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

warn_kiya

Sinakesh

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: sinakesh.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Kiya.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:  دو نفر شروع به اذیت کردن من کردن داخل بازی که بدتر خودشون اذیت شدن بعد به دوستشون که هاستر کیا بود گفت که بیان من. چک پیسی کنن که کیا هم اومد و چک پیسی کرد و همونطور که میدونید هاستر نمیتونه چک پیسی کنه

بدون دلیل tp هم میکردن

قبل اینکه من بفهمم اینا رفیقن (kiya, darkfire) کیا گفت که من darkfire هم چک پیسی میکنم و چک پیسی اون یک دقیقه طول کشید (کیا بهم پی ام داد تایمش رو فهمیدم) شک کردم فایند کردم یکیشون رو رفتم دیدم که با هم تو خونه هستن بعد دیگه اینا ول کن ما نبودن بعد با چندتا رفیقاشون از جمله invisible شروع به تهدید و توهین کردن من میکردن و منم با وویس جواب بعضیاشون رو میدادم که یکدفعه به من وارن دادن!!!

(مدرک هم موجوده کیا جان فکر نکنی مدرک ندارم وارنم که رفت اگه بخوای واسه خودت میفرستم )

من نمیخوام که مجازات بشند چون هرکس ممکنه اشتباه کنه و تو این شرایط قرار بگیره پس ببخشید تا بخشیده شوید

فقط میخواستم وارن بی دلیل من پاک بشه و خواستار مجازات کسی نیستم 

• مدارک (فیلم یا عکس): vqu6_ag-sa-0640.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و درود.

توضیحات کاملی رو میدم تا از سردرگمی در بیاید.

طبق گزارشاتی که دوستان دادن، وقتی به شما و DarkFire نزدیک میشدن، به اطراف پرتاب میشدن.

بنده برای اطمینان از این قضیه، با ماشین پیشتون اومدم (که خودتون هم دیدید) و دیدم که بله این اتفاق میوفته.

بعد از این موضوع بنده 3 یا 4 دفعه و هر دفعه 2 بار توی چت ادمین گفتم که کسی هست که چک پیسی کنه؟ که توی هر 3 دفعه هیچ جوابی نگرفتم. (+مدارک)

از اونجا که چک پیسی برای هاستر فقط سر موضوع های بن دادن های الکی از سر دشمنی غیر قانونی شده، ولی بنده دیدم زیاد میان میگن (افراد اطراف اونجا)، وظیفه خودم دونستم که چک پیسی کنم و در صورت داشتن چیت، از به هم ریختن نظم سرور و در صورت نداشتن از هرج و مرج جلوگیری کنم.

اومدم چک پیسی شما که حدود 5 دقیقه طول کشید Alpemix نصب کنم. (طبق گفته خودتون،  Anydesk نداشتید). بعد حدود 8 دقیقه طول دادید و آیدی نمیدادید و میگفتین صبر کن که فهمیدم توی ریپورت هستین. خلاصه بعد از حدود 10 15 دقیقه تونستم بیام پیسی شما. ازتون خواستم محل نصب GTA تون رو نشونم بدید. بعد شروع کردم درایو هاتون رو چک کردم که دیدید کمتر از 2 دقیقه شد.

بعد به چک پیسی DarkFire رفتم که سریع کد داد و حدود 1 دقیقه و خورده تموم شد و اون هم چیزی نداشت.

بعد از این قضایا متوجه شدم که دارید هم دیگه رو تهدید و تمسخر میکنید و روی شما Spec شدم و دیدم بله دارید با DarkFire کل میکنید و میگید کاری میکنم که Kiya به گُه خوردن بیوفته و....

کاری نکردم و بازم چیزی نگفتم اومدم پیشتون که دیگه چیزی نگفتید و با دوستان من که همون اطراف بودم دعواتون شد و منم نه تمسخرتون کردم و نه تهدید کردم.

بالاخره داشتین از حد خارج میشدین و شما گفتید که "زیرتون میکشم" و از اونجایی که همه میدونن من از آدم زیر کش خوشم نمیاد و کنار من جایی نداره، Warn دادم بهتون.

مدارک تهدید رو بعد از انتخاب شدن SuperVisor براشون ارسال میکنم.

خارج از رد یا قبول شدن شکایت، براتون 400K واریز میکنم که اخطارتون رو پاک کنید.

(رشوه، پول دادن برای پس گرفتن شکایت و... نیست و گفتم هیچ ربطی به نتیجه شکایت نداره و نخواهد داشت، صرفا برای پاک شدن اخطارتون)

بدرود.

Kiya.png

𝐍𝐂

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...