Godofwar ارسال شده در October 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: اقا من امروز اصلا انلاین نشدم یهو دیدم یک وارن داده بنم شدم جالبیش اینه اون 3 تای دیگه کو؟ تو یو سی پی نیست اصلا کاری نکرده بودم که بن شم یا وارن بدین • مدارک (فیلم یا عکس): http://agsa.arsacia.ir/players/warnlog/farazy17 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 1, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 1, 2020 درود شما آخرین بار در همان روزی که بن شدید آنلاین بودید. (دروغ اول شما) در UCP شما تک تک وارن ها و دلایلشون هم ثبت شده. (دروغ دوم شما) هم Abuse warning system کردید هم فحاشی کردید و هم اشاره کردید که میدونید باید 5 روز بن بشید. شکایت شما رد شد. به دلیل شکایت بی مورد و دروغ در شکایت 5 روز بن خواهید شد. بسته شد. 1 In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده