Tahair ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: چند وقتی دوستم میگفت اکانتم هرچی میرم توش نمیشه و ارور سبز میده گفتم نام تو درست میزنی گفت آره مطمئنم یک روز درحال بازی بودم دیدم اکانت آنلاینه سریع به دوستم زنگ زدم گفتم تو آنلاینی؟ گفت نه من بیرون تعجب کردم از چند نفر پرسیدم گفتنم رمز تو به کسی گفتی گفت نه مطمئنم فهمیدم اکانتش هک شده و هرچی ریپورت میدم میگویند فقط ali میتونه ip رو در بیاره از ادمین محترم درخواست دارم فرد رو پیدا کنه و به شدت مجازات کنه. • مدارک (فیلم یا عکس): 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tahair ارسال شده در October 26, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 اگه رسیدگی نشه بقیه رو هم هک میکنه لطفا رسیدگی @Ali @Meli @CoCaiN @Roya لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 قصد دخالت تو شکایت رو ندارم ولی این اروری که داره میده نشون میده که یا اسم اشتباه زدی یا کاراکتر های اضافه نوشتی و یا هم فارسی نوشتی. اسم اکانت دوستت چیه؟ @Tahair باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arvinde ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 در 19 ساعت قبل، Tahair گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: چند وقتی دوستم میگفت اکانتم هرچی میرم توش نمیشه و ارور سبز میده گفتم نام تو درست میزنی گفت آره مطمئنم یک روز درحال بازی بودم دیدم اکانت آنلاینه سریع به دوستم زنگ زدم گفتم تو آنلاینی؟ گفت نه من بیرون تعجب کردم از چند نفر پرسیدم گفتنم رمز تو به کسی گفتی گفت نه مطمئنم فهمیدم اکانتش هک شده و هرچی ریپورت میدم میگویند فقط ali میتونه ip رو در بیاره از ادمین محترم درخواست دارم فرد رو پیدا کنه و به شدت مجازات کنه. • مدارک (فیلم یا عکس): دوست شما وقتی میگه پیام سبز برام می یاد اسم رو اششتباه می زنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 لطفا چته بی مورد ندید. در حاله بررسی میباشد... DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wolfe ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 در 3 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: قصد دخالت تو شکایت رو ندارم ولی این اروری که داره میده نشون میده که یا اسم اشتباه زدی یا کاراکتر های اضافه نوشتی و یا هم فارسی نوشتی. اسم اکانت دوستت چیه؟ @Tahair نه وقتی اکانت درحال استفاده باشه هم همین ارور رو نشون میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 من فكر مي كنم دوست شما رمزشو به يك نفر گفته و كساني كه اكانت بر داشتن همونا بودن و هك نشده اكانت بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsaww ارسال شده در October 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در November 4, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 درود اگر ادعاهای شما درست باشد امنیت حساب کاربری شما به اندازه کافی بالا نبوده و باعث از دست رفتن حساب کاربری شما شده. شکایت شما رد شد. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در November 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۴ در 16:39، Tahair گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: چند وقتی دوستم میگفت اکانتم هرچی میرم توش نمیشه و ارور سبز میده گفتم نام تو درست میزنی گفت آره مطمئنم یک روز درحال بازی بودم دیدم اکانت آنلاینه سریع به دوستم زنگ زدم گفتم تو آنلاینی؟ گفت نه من بیرون تعجب کردم از چند نفر پرسیدم گفتنم رمز تو به کسی گفتی گفت نه مطمئنم فهمیدم اکانتش هک شده و هرچی ریپورت میدم میگویند فقط ali میتونه ip رو در بیاره از ادمین محترم درخواست دارم فرد رو پیدا کنه و به شدت مجازات کنه. • مدارک (فیلم یا عکس): اکانت شما به دلیل نداشتن امنیت بالا هک شده! در در ۱۳۹۹/۸/۵ در 11:31، Tahair گفته است: اگه رسیدگی نشه بقیه رو هم هک میکنه لطفا رسیدگی @Ali @Meli @CoCaiN @Roya بگو بیا منم هک کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده