Semtex ارسال شده در October 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من با ایشون ازدواج کردم و قرار شد براشون یه phoenix با neon بگیرم که neon را رفیقم براش انداخت منم ماشین 0 براشون خریدم و ایشون سر من کلاه گذاشتن و house خود را عوض کردن و ماشین را فروخت به یک شخص که فکر کنم اکانت خودشون و من مدرکی ندارم اما اگر configer های سرور لطف کنن کار های اشون ببیند چون واقعا هرچی پول داشتم دادم برا این ماشین تروخدا پیگیری کنید • مدارک (فیلم یا عکس): ندارم اما امید وارم configer برام شکایت حل کنن و 500k به من بدهند و من بتونم پول neon را به دوستم بدهم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 شکایته شما در حاله بررسی میباشد. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arvinde ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 @XdevilX رو دستمون بلند نمیشه انگار کسی 1 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در October 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 چکار کنم من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 24, 2020 با سلام دوباره. شکایت شما رد شد. شما به میله خودتون خرج کردید و مدرکی هم ندارید. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده