MeGa ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد نمیخواد مدرک هست • توضیحات: من ایشون رد car jack کردم و ایشون میتونت call 110 بده و بجاش فحاشی میکنه • مدارک (فیلم یا عکس: ویرایش شده October 18, 2020 توسط amiramir0022 جا گذاشتن کلمه زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaRBeD ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 call 110 تویه عکس نیومده پس نمیشه گفت کارجک کردی شاید تو هم فحاشی کرده باشی پس مدارکت کافی نیست و اینکه فحاشی شدید نیست و سانسور شده است . 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiNgSiNa ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در ۱ ساعت قبل، amiramir0022 گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد نمیخواد مدرک هست • توضیحات: من ایشون رد car jack کردم و ایشون میتونت call 110 بده و بجاش فحاشی میکنه • مدارک (فیلم یا عکس: مدارکتون کامل نیست و شما هم به من فحش دادین و متسفانه ss ندارم فکر نمیکردم شما شکایت کنید و اضلا کارجک در این عکس وجود نداشته 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arvinnn ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، amiramir0022 گفته است: من توی عکس ندیدم که اخطار car jack بیاد و مهم تر از این ممکن است شما هم فحاشی کرده باشی و شما ماشین او را هم دزدیدید و در تصویر زده شما دارید ماشین infernus AVATAR.KING را می رانید و از نظر من ایشون باید شکایتشان رد بشود و فرد AVATAR.KING مجازات نشود ویرایش شده October 18, 2020 توسط arvinnn 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RPZ ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در ۱ ساعت قبل، amiramir0022 گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: شاهد نمیخواد مدرک هست • توضیحات: من ایشون رد car jack کردم و ایشون میتونت call 110 بده و بجاش فحاشی میکنه • مدارک (فیلم یا عکس: با سلام . خب دوست عزیز اخطار call 110 درون این تصویر مشاهده نمیشه. درست که avatar_king فحاشی کرده و فحاشیش با سانسور است و از کجا معلوم که شما دوست عزیز قبل از فحاشی درون تصویر خودت فحاشی نکردی ؟ پس مدارکت کافی نیس و اگه مدرک واضح تری داری آپلود کن . . . . البته بازم خوده ادمین میدونه و من نمیتونم نظر بدم . باتشکر از ادمین مربوطه . . #فشاری_نباشیم Noob_Feshary# 3 اَگه زَمین خوب بود, خُدا اُون بالا نِمیرَفت. چِقَدر چیــــــــــپ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RPZ ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در 25 دقیقه قبل، mhmd23s گفته است: call 110 تویه عکس نیومده پس نمیشه گفت کارجک کردی شاید تو هم فحاشی کرده باشی پس مدارکت کافی نیست و اینکه فحاشی شدید نیست و سانسور شده است . دقیقا حرف کامل رو زدی در 25 دقیقه قبل، mhmd23s گفته است: call 110 تویه عکس نیومده پس نمیشه گفت کارجک کردی شاید تو هم فحاشی کرده باشی پس مدارکت کافی نیست و اینکه فحاشی شدید نیست و سانسور شده است . دقیقا حرف کامل رو زدی اَگه زَمین خوب بود, خُدا اُون بالا نِمیرَفت. چِقَدر چیــــــــــپ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RPZ ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در 14 دقیقه قبل، arvinnn گفته است: در 14 دقیقه قبل، arvinnn گفته است: اَگه زَمین خوب بود, خُدا اُون بالا نِمیرَفت. چِقَدر چیــــــــــپ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGa ارسال شده در October 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 (ویرایش شده) من car jack کردم و اینکه مدرک من کامل هست و خیلی واضح هست من car jack کردم ولی wanted نمیتونستی بدی حالا شاید باگ سرور باشه به من ربطی نداره ولی شما نباید فحاشی میکردین و اگه مدرکی داری بده. با تشکر. دیگه تصمیم با ادمین هست . . . . . . . ممنون از کارکنان. و اگه مدرک داری فحاشی کردم به همین تاپیک بفرس. و اگه مدرک داری فحاشی کردم بفرس به همین تاپیک. ویرایش شده October 18, 2020 توسط amiramir0022 جا گذاشتن کلمه زندگی مِثلِ تاس میمونه اِمروز حکم میکنی فردا اِلتماس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaRBeD ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 شکایت توسط M_HITMAN شده و ss ماله amir_king_ss0 هست که قانون میگه شکایت باید توسط خود پلیر انجام بشه و عکس شما timesamp نداره پس مدارک تقلبی هست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RPZ ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در 17 ساعت قبل، amiramir0022 گفته است: من car jack کردم و اینکه مدرک من کامل هست و خیلی واضح هست من car jack کردم ولی wanted نمیتونستی بدی حالا شاید باگ سرور باشه به من ربطی نداره ولی شما نباید فحاشی میکردین و اگه مدرکی داری بده. با تشکر. دیگه تصمیم با ادمین هست . . . . . . . ممنون از کارکنان. و اگه مدرک داری فحاشی کردم به همین تاپیک بفرس. و اگه مدرک داری فحاشی کردم بفرس به همین تاپیک. با سلام . 1.اولا فرم شکایت درست نیست چون اطلاعات کنترل پنل با شاکی درون بازی یکی نیس . 2دوماّ شما از دستور Timestamp استفاده نکردید که موجب رد شدن شکایت شما میشه . 3.سوماّ اگر هم باگ سرور باشه شما مجازات میشی که داری از باگ سو استفاده میکنید . . . . باتشکر. اَگه زَمین خوب بود, خُدا اُون بالا نِمیرَفت. چِقَدر چیــــــــــپ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 با سلام شکایت شما قبول شد. ایشون مجازات شدند. بسته شد. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده