Amiiir ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 سلام و درود. جدیدا زیاد تو بازی خیلی زیاد Lag __ Dly میشه Pingam خیلی میره بالا و اصلا نمیشه Boss زد یا War داد یا اصلا بازی کرد از اونطرف Forum دیر میاد بالا یا هنگ میخواستم ببینم مشکل منه یا این اتفاق برا همه داره میفته مشکلم از اینترنت نیست سرعتش و همه چی مشکل نداره ولی تو بازی خیلی ping میره بالا اصلا نمیشه بازی کرد یا فروم خیلی دیر میاد بالا حالا فروم به کنار از @Ali درخواست میکنم که حداقل بازی رو درست کنه که Lag--Dly-- نشیم تا بتونیم پلی بدیم. خوشحال میشم نظر بقیه دوستانم بدونم. 3 4 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoToS ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 برای منم جدیداً دیر بالا میاد forum نقل قول A Wise blade takes a fool's life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 برای همه همینطوره. نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در October 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 در 5 ساعت قبل، MUnique گفته است: برای منم جدیداً دیر بالا میاد forum عجب در 4 ساعت قبل، Kiya گفته است: برای همه همینطوره. هی روزگار . . . نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 (ویرایش شده) برای منم Forum دیر میومد ولی امروز فکر کنم مشکل حل شده سریع باز میکنه ویرایش شده October 18, 2020 توسط 83mehrdad83 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 همینه برای همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در October 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در 5 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: برای منم Forum دیر میومد ولی امروز فکر کنم مشکل حل شده سریع باز میکنه نمیدونم والا در 4 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: همینه برای همه فایده نداره اینجوری 6 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PooyaTR ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 @Amiiir منم توی باس ها و وار ها انقدر باف و حجم پلیر ها زیاده DC میشم و نتم اصلا مشکل نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در October 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در 9 ساعت قبل، Makhmal گفته است: @Amiiir منم توی باس ها و وار ها انقدر باف و حجم پلیر ها زیاده DC میشم و نتم اصلا مشکل نداره اره داداش همینجوره واقعا 1 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در ۱ ساعت قبل، MaTriX گفته است: @Amiiir اگه کاری ازشون بر میومد میکردن نه که کاریش نمیشه کرد برا همین میگن نت پلیر مشکل داره اره 2 بار Need Sib zamini Trade with Gowje 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HotChocolate ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۸ در 01:56، Panahi گفته است: Need Sib zamini Trade with Gowje چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 I want to play with you نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 مشکل لگ بودن ممکنه از نت باشه و اگ نت فیکس باشه مشکل از لانچره من تست کردم ۱۰نفر تو پینتبال بودیم همه لگ بودن من نه لگ بودم نه چیزی کسیم واسم نه تیپی میشد نه گاد مود! حالا رو لانچر طرف تو War و Paintball میاد تیپی میشه گاد مود میشه میاد ۱۰نفر میزنه فیلم میگیره نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2020 در 12 دقیقه قبل، MoMo گفته است: I want to play with you God vakili 100 toman midam نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.