iErfaN ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 2 3 روزی هست که سایت فروم کند شده . نمیفهمم مشکل از چیه و خیلی دیر لود میشه . با کامپیوتر امتحان کردم که حتی مودمم روتر هست و بسیار پر سرعت هر سایتی را در 2 ثانیه باز میکنه . اما فقط فروم 30 ثانیهمیشه یا خطای Time out میده . با موبایل امتحانکردم اینطوریه . خونه مادر بزرگم با گوشی داییم امتحان کردم و باز اینطوریه . کوکی را عوض کردم بی فایده بود . بررسی بشه و شما دوستان هم نظر بدید که همین مشکلو دارید؟ الان واسه ارسال تاپیک هم 1 دقیقه باید صبر کنم . نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 بله منم همین مشکلو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 من فکر کردم مشکل از نت منه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 در ۱ ساعت قبل، Erfandf گفته است: 2 3 روزی هست که سایت فروم کند شده . نمیفهمم مشکل از چیه و خیلی دیر لود میشه . با کامپیوتر امتحان کردم که حتی مودمم روتر هست و بسیار پر سرعت هر سایتی را در 2 ثانیه باز میکنه . اما فقط فروم 30 ثانیهمیشه یا خطای Time out میده . با موبایل امتحانکردم اینطوریه . خونه مادر بزرگم با گوشی داییم امتحان کردم و باز اینطوریه . کوکی را عوض کردم بی فایده بود . بررسی بشه و شما دوستان هم نظر بدید که همین مشکلو دارید؟ الان واسه ارسال تاپیک هم 1 دقیقه باید صبر کنم . همه این مشکلو دارن من بای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadplay79 ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 پس مشکل همس |: ماله منم خیلی کند شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 در 2 ساعت قبل، TaHDiD گفته است: یو سی پی که اصن باس یه 1 2 ساعتی صبر کنه برات بالا بیاره نه UCP مشکلی نداره ! این فروم ی چیزیش شده . ایشالله درست بشه نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 مشکلات فعلی: لود نشدن عکس سایز کوچک ucp دیر لود شدن فروم و Internal 505 Server Error لگ بودن سرور OOS @LearninG @Ali شاید به فروم یه سری حملات سایبری زدن چون این ساعات خیلی سرعتش بالاست ولی به ظهر و عصر که میرسه خیلی کند میشه 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۶ در 01:19، Erfandf گفته است: نه UCP مشکلی نداره ! این فروم ی چیزیش شده . ایشالله درست بشه عکس کنترل پنل رو لود نمیکنه نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در 4 دقیقه قبل، Angelips گفته است: عکس کنترل پنل رو لود نمیکنه کاره مومو عه نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در 29 دقیقه قبل، Original گفته است: مشکلات فعلی: لود نشدن عکس سایز کوچک ucp دیر لود شدن فروم و Internal 505 Server Error لگ بودن سرور OOS @LearninG @Ali شاید به فروم یه سری حملات سایبری زدن چون این ساعات خیلی سرعتش بالاست ولی به ظهر و عصر که میرسه خیلی کند میشه بابا حملات سایبری مگه اینجا اطلاعات ایران و جهان مخابره میشه ای بابا ول کنید دیگه :||||| فقط تو مشکل نداری که منم دارم. SuS MaZ =| در 25 دقیقه قبل، WinTeR گفته است: کاره مومو عه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 سرعت بهتر شده . الله هم صل الله محمد و ال محمد نه بابا هنو خب نیس نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 کند نشده برام ولی عکسارو لود نمیکنه(اکثر عکس ها) به جاش لینک میاره \: در 8 ساعت قبل، MaTriX گفته است: Chrome رو اپدیت کن فیکس میشه Update Chrome الان برا تو درسته؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در 10 ساعت قبل، MaTriX گفته است: Chrome رو اپدیت کن فیکس میشه Update Chrome ورژن اخره نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zZzVDzZz ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۵ در 17:34، Erfandf گفته است: 2 3 روزی هست که سایت فروم کند شده . نمیفهمم مشکل از چیه و خیلی دیر لود میشه . با کامپیوتر امتحان کردم که حتی مودمم روتر هست و بسیار پر سرعت هر سایتی را در 2 ثانیه باز میکنه . اما فقط فروم 30 ثانیهمیشه یا خطای Time out میده . با موبایل امتحانکردم اینطوریه . خونه مادر بزرگم با گوشی داییم امتحان کردم و باز اینطوریه . کوکی را عوض کردم بی فایده بود . بررسی بشه و شما دوستان هم نظر بدید که همین مشکلو دارید؟ الان واسه ارسال تاپیک هم 1 دقیقه باید صبر کنم . خیلی وقته که این مشکل هست و فروم بزور بعضی موقعه میاد بالا . بعد قبلا تمام عکس هایی که اپلود میکردیم بصورت png. نشون میداد ولی درست شده اما حالا اطلاعات کاربری میخوای بفرستی الان بصورت png. معلوم نیست چی به چیه بجا اینکه سرور درست شه بدتر شده روز به روز داره اسیب میبینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 @Ali با یک مرورگر دیگه امتحان کردم عکس سایز کوچک Ucp لود شد. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در 12 ساعت قبل، MaTriX گفته است: Chrome رو اپدیت کن فیکس میشه Update Chrome مال من اخرین اپدیته ولی بازم لود نمیکنه پ ربطی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۷ در 09:45، Panahi گفته است: بابا حملات سایبری مگه اینجا اطلاعات ایران و جهان مخابره میشه ای بابا ول کنید دیگه :||||| منظورش حملات DDoS عه که برای آف کردن میزنن در در ۱۳۹۹/۷/۲۷ در 09:45، Panahi گفته است: بابا حملات سایبری مگه اینجا اطلاعات ایران و جهان مخابره میشه ای بابا ول کنید دیگه :||||| منظورش حملات DDoS عه که برای آف کردن میزنن در در ۱۳۹۹/۷/۲۷ در 09:17، Original گفته است: شاید به فروم یه سری حملات سایبری زدن چون این ساعات خیلی سرعتش بالاست ولی به ظهر و عصر که میرسه خیلی کند میشه فک نکنم چون Packet lost سرور کم عه مشکل می تونه از Connection timeout سرور فروم باشه که دست @Ali عه Ping statistics for 89.42.211.41: Packets: Sent = 100, Received = 99, Lost = 1 (1% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 47ms, Maximum = 206ms, Average = 70ms نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hossien2323 ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 اره خرابه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Many ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 با internet explorer بیاین نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در 2 ساعت قبل، MaTriX گفته است: داش واس من لود میکنه ینی مشکل از یو سی پی نیست، با یه برنامه دیگه بیا فروم اوکی ممنون ❤ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در 3 ساعت قبل، Ariza گفته است: منظورش حملات DDoS عه که برای آف کردن میزنن منظورش حملات DDoS عه که برای آف کردن میزنن فک نکنم چون Packet lost سرور کم عه مشکل می تونه از Connection timeout سرور فروم باشه که دست @Ali عه Ping statistics for 89.42.211.41: Packets: Sent = 100, Received = 99, Lost = 1 (1% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 47ms, Maximum = 206ms, Average = 70ms اره فکرم کار دیسی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMahdi ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در 9 ساعت قبل، Ariza گفته است: منظورش حملات DDoS عه که برای آف کردن میزنن منظورش حملات DDoS عه که برای آف کردن میزنن فک نکنم چون Packet lost سرور کم عه مشکل می تونه از Connection timeout سرور فروم باشه که دست @Ali عه Ping statistics for 89.42.211.41: Packets: Sent = 100, Received = 99, Lost = 1 (1% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 47ms, Maximum = 206ms, Average = 70ms آفرین فهمیدم از هک و امنیت سردر میاری ماشالله وطنم پاره تنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Eblis ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 در 7 ساعت قبل، ZedOne گفته است: فقط گفتم بدونی DDOS سایت رو فقط برای خودت می بنده و پینگ هاشو قفل میکنه :||| اشتباه میزنی دادا میخای کامل توضیح بدم تو حملات ddos از یک کامپیوتر استفاده نمیشه بلکه از چند سیستم استفاده میکنن تا سرور تارگت نتونه آیپی کسی که ddos میزنه رو پیدا کنه تو این زمونه برا اینکه همکاری کمه میان از بات نت استفاده میکنن خو بات نت چیه؟ بزا یجوری بگم بفهمی بات نت نوعی از برنامه هستش که با اون برنامه ک تو سیستم هرکی باشه میتونه هکر سیستم رو کنترل کنه حالا چجوری قربانی میگیرن؟ مثلن میری ی سایت ی برنامه دانلود میکنی، برنامه افزایش سرعت پی سی تو خبر نداری ک ویروس عه ولی طرف ازت سو استفاده میکنن و تو حملات ddos استفاده میکنه خو تو اشتب گفتی قطعن اگ ب ی سرور چن نفر اتک بزنن، سرور میخابه اونی که یکی تک نفره میزنه اون ddos نی، dos عه ک اثرش کمتر عه حالا درسته وقتی dos میزنی شاید فایروال آیپی تو رو بلاک کنه و سایت فقط برا تو بسته بشه اما اگ ابزارت و کارت خوب باشه بلاک هم کنه میتونی با ی نت دیه و دستگاه دیه بری سایت کنترل کنی نقل قول Oi son, we're goin' russia لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 در 22 ساعت قبل، VHM7788 گفته است: خیلی وقته که این مشکل هست و فروم بزور بعضی موقعه میاد بالا . بعد قبلا تمام عکس هایی که اپلود میکردیم بصورت png. نشون میداد ولی درست شده اما حالا اطلاعات کاربری میخوای بفرستی الان بصورت png. معلوم نیست چی به چیه بجا اینکه سرور درست شه بدتر شده روز به روز داره اسیب میبینه برا من هیچ وقت اینجوری نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.