OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 من واقعا تعداد دوست هایی که از این سرور پیدا کردم حساب نکردم ولی کلا تا اینجا فقط 5-6 نفر دوست واقعی من شدن و از اون همه دوست که داشتم، من بیشتر از دوستای واقعی دشمن داشتم یعنی من بالای 6 نفر دشمن داشتم و آن هارو دوست فرض می کردم. که این باعث شد بفهمم دوست واقعی کیه با اینکه بازیه هرچقدر مارو تنها گذاشتن یا از پشت خنجر زدن برای ما نه سودی داشت نه ضرر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در 5 ساعت قبل، mohhamadhadi گفته است: اوه علی تو کسی بودی ک با اینکه سنت از من کمتر بود حرفت روم تاثیر میذاشت. من خودم عالم و آدم رو نصیحت میکنم اما تو فکر کنم بعد از پدرو و مادرم و پسرداییم تنها کسی بودی ک منو نصیحت واقعی کردی واقعا لطف داری عزیزم، باعث افتخاره اما سن واقعا فقط یک عدده، توی همین مجموعه من یه عزیز بیستو چند ساله دیدم که شعور، عقل و شخصیتش از یه عزیز 10 ساله هم کمتر بود و برعکس. البته اینکه در نوجوانی ممکنه کسی به بلوغ فکری نرسیده باشه و تصمیمات اشتباهی بگیره یا زیادی تحت تاثیر عواطف قرار بگیره کاملا درسته، اما در اون حدی نیست که ما سن رو جدی گرفتیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در 6 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: بیا دوستت شم بهش نیاز دارم اسمت چیه تو بازی؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 در 9 ساعت قبل، Claude گفته است: بهش نیاز دارم اسمت چیه تو بازی؟ Mohamad_Mohamadi_g هستم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 در 47 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: Mohamad_Mohamadi_g هستم سیستمم خرابه درست شد میام. 1 نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 در 14 ساعت قبل، AliAgent گفته است: واقعا لطف داری عزیزم، باعث افتخاره اما سن واقعا فقط یک عدده، توی همین مجموعه من یه عزیز بیستو چند ساله دیدم که شعور، عقل و شخصیتش از یه عزیز 10 ساله هم کمتر بود و برعکس. البته اینکه در نوجوانی ممکنه کسی به بلوغ فکری نرسیده باشه و تصمیمات اشتباهی بگیره یا زیادی تحت تاثیر عواطف قرار بگیره کاملا درسته، اما در اون حدی نیست که ما سن رو جدی گرفتیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 والا دوست زیاد پیدا کردم اما متاسفانه همشون بای دادن نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 @GaMeRsInan نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 به نام خداوند پاکی ها @SajAli , @Useless , @emadasiaban , @Rasputin , @aqahamed 1 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در ۱ ساعت قبل، Plato گفته است: به نام خداوند پاکی ها @SajAli , @Useless , @emadasiaban , @Rasputin , @aqahamed ❤❤ نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 @iAriyaN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۰ در 14:13، mohhamadhadi گفته است: نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArvinBlack ارسال شده در July 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2021 من هنو هیچ کس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 12 ساعت قبل، Hiner گفته است: @iAriyaN ❤ نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLOVEU ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 @mohhamadhadi @NoThinG @KARiM @KingHeRoiN @RiPMoHammaD 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 ۳۵ تا رفیق صمیمی تو دارم که همشون هوایه من رو دارن نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۷ در 02:09، iAriyaN گفته است: هعی چرا کسی منو تگ نکرده =( I'm @iAriyaN نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2021 در 5 ساعت قبل، TiAbolfazLTi گفته است: I'm @iAriyaN نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2021 در 7 ساعت قبل، iAriyaN گفته است: منم @iAriyaN در در ۱۴۰۰/۵/۵ در 10:08، Taaj گفته است: @mohhamadhadi @NoThinG @KARiM @KingHeRoiN @RiPMoHammaD 3> نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2021 در 15 ساعت قبل، RiPMoHammaD گفته است: منم @iAriyaN 3> ❤❤❤ تک داشم ریپ ممد نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در July 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2021 من که تاحالا یه دوست واقعی پیدا نکردم! همش در حد سلام و احوال بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.