Rony ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سه نفر اخر مونده بودیم که من رو بدون دلیل کیل دادن • مدارک (فیلم یا عکس): !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirabas021 ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 والا دوست عزیز ببخشید فضولی میکنم همینطور که میبینی من ادمین نیستم ولی واقعا من چیزی ندیدم تو عکس ها نمی دونم ادمین ها قبول میکنند یا نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 با سلام. شکایت در حال بررسی است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 در 22 ساعت قبل، Rony گفته است: در 22 ساعت قبل، Rony گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سه نفر اخر مونده بودیم که من رو بدون دلیل کیل دادن • مدارک (فیلم یا عکس): اقایه رونی ببین من همون کسی ام که برگزار کردم اینا بود شکایتت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wrgamer ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 بفرما رویا خانوم اینم فیلم ایونت file:///C:/Users/morteza/Videos/Rec%200005.mp4 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 19:29، Rony گفته است: عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سه نفر اخر مونده بودیم که من رو بدون دلیل کیل دادن • مدارک (فیلم یا عکس): ببخشید اقای رونی من از ایونت فیلم دارم و شما جزو چند تایه اخر هم نبودی بله شما جزو نفرات اول بود که شمارو کشت بعدشم بنده اصلا ناتونای در ایونتم نداشتم کارمو درست کردم من چیکار کنم شما مشکل دارید با این حرکت بعد تو ایونت اشتباه پیش میاد و وجود 2 ادمین تو اونجا بود و اصلا ناتوانی در ایونت یک چیز.مسخرس و من چیزی از شکایت شما نمیبینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۴ در 19:04، Wrgamer گفته است: file:///C:/Users/morteza/Videos/Rec%200005.mp4 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 19:29، Rony گفته است: سلام قصد دخالت تو شکایت ندارم فقط میخواستم بگم باید فیلم رو اپلود کنید و بفرستید تا فیلم رو بقیه ببینن و نه اینکه ادرس فایل رو کپی کنید. تو اینترنت میتونید سرچ کنید و سایت اپلود کننده و اموزش اپلود کردن رو ببینید. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۴ در 19:04، Wrgamer گفته است: بفرما رویا خانوم اینم فیلم ایونت file:///C:/Users/morteza/Videos/Rec%200005.mp4 ببخشید اقای رونی من از ایونت فیلم دارم و شما جزو چند تایه اخر هم نبودی بله شما جزو نفرات اول بود که شمارو کشت بعدشم بنده اصلا ناتونای در ایونتم نداشتم کارمو درست کردم من چیکار کنم شما مشکل دارید با این حرکت بعد تو ایونت اشتباه پیش میاد و وجود 2 ادمین تو اونجا بود و اصلا ناتوانی در ایونت یک چیز.مسخرس و من چیزی از شکایت شما نمیبینم فیلم بدی معلوم میشه جز سه نفر اخرم یا اول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 رسیدگی؟؟؟؟ !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۴ در 11:34، Wrgamer گفته است: file:///C:/Users/morteza/Videos/Rec%200005.mp4 با سلام 24 ساعت فرصت دارید فیلم رو درست بفرستید. این لینک کار نمیکنه. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 21, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 ؟ 1 !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 با سلام دوباره شکایت شما قبول شد. ایشون مجازات شدند. DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده