NiKoTiNe ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من وانتد داشتم و داشتم مت میبردم ایشون با سرعت خیلی بالایی با ماشین پلیس اومدن به من زدن و اینف من رو ترکوندن . بعد بهشون میگم که پول بیمه رو پی کن ون تو زدی به من و ماشینمو ترکوندی و ایشون فحاشی کردن تقاضا دارم که عادلانه رسیدگی شود . ممنون • مدارک (فیلم یا عکس): ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در رابطه با فحاشی هلپر مربوطه رد شد. اما ما این مورد رو فراموش نمیکنیم که ایشون یکی از اعضای تیم کارکنان هستند و باید در هر وضعیتی با کمال احترام با بازیکن برخورد کنند.به همین خاطر اخطار های لازم به هلپر مربوطه داده میشود و در صورت تکرار از تیم کارکنان اخراج میشوند.+بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده