Dawat ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 5 ساعت قبل، Original گفته است: @Tommy شهردار خوب ما برگشت @dawat شما هم خلاقیت خوبی تو ساخت مجله روزانه داری هرموقع شرایطشو داشتی بیا NR پیش خودم، مجله روزانه بساز حتما 1 نقل قول همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 شهردار بلند شو بیا اینجا مردم دارند صدات میکنند شعار میدن شهردار رو عشقه همچین شهرداری نداشتیم. @Tommy 1 نقل قول همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 سلام. مجله جالبی بود آفرین منم کانادا نرفته بودم، همین بیرجند خودمون بودم مرکز آموزش پیامبر اعظم (برای دوره آموزشی قبل سربازی) که 12 روز طول کشید و دیروز کلکش کنده شد بالاخره! نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در October 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Tommy گفته است: سلام. مجله جالبی بود آفرین ممنون بابت نظرت ویرایش شده October 14, 2020 توسط EarlAmin نقل قول ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Tommy گفته است: سلام. مجله جالبی بود آفرین منم کانادا نرفته بودم، همین بیرجند خودمون بودم مرکز آموزش پیامبر اعظم (برای دوره آموزشی قبل سربازی) که 12 روز طول کشید و دیروز کلکش کنده شد بالاخره! شهردارمون میره سربازییی ویرایش شده October 14, 2020 توسط MakhOf نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 اینجا جای بحث در خصوص گانری نیست و بخش قرار گیری مجلات روزانه و نظراتش هست لطفا تموم کنید مرسی نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 2 ساعت قبل، Original گفته است: اینجا جای بحث در خصوص گانری نیست و بخش قرار گیری مجلات روزانه و نظراتش هست لطفا تموم کنید مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 وقت بخیر. مجله ی خبری شما به عنوان برترین مجله ی هفته انتخاب شد، مبلغ 50,000$ به شما تعلق خواهد گرفت. نقاط قوت: استفاده از تصاویر مناسب املای درست استفاده از سوژه های خبری روز داشتن سرصفحه و تاریخ و اسم روزنامه نقاط ضعف: در در ۱۳۹۹/۷/۲۲ در 09:37، EarlAmin گفته است: بدون توجه به گرانی ها (قبل جیم زدنش) در در ۱۳۹۹/۷/۲۲ در 09:37، EarlAmin گفته است: پس از افزایش حقوق رفتگران ، تعداد زیادی از افراد به این شغل روی آوردند.(حتی دو سه مورد دیده شده که طرف NG،دکتر و هیتمن بوده رفته آشغال جمع میکرده!) استفاده از زبان محاوره ای در کنار زبان نوشتاری که باعث نوشتار نه چندان مناسب شده. منتظر مجله های بعدی شما هستیم. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsTro ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 چرا خبر نگار واقعی نمیشی نقل قول : Dawsham لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 11, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2020 عالی نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 خیلی عالی و خنده دار بود نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 گرونی ها همه رو از پا درآورده من خودم به شخصه از روز اولی ک پامو تو سرور گذاشتم یک لیست اماده کردم که یه روزی به همه شون برسم که شامل خرید اسکین و Hotring میشه الان به خدا ۲ سال گذشته هنوز یه bike ام ندارم #اعتراض_حق_ماست نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.