3PAC ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام به مسئول محترم. من پست استعفاء گذاشته بودم و زیرش نوشتم نمیتونم انلاین شم لطفا منو از UCP کیک کنید. بعد 2 3 ساعت انلاین شدم دیدم 80 FP شدم. لطفا برسی بشه!!! • مدارک (فیلم یا عکس): از UCP میتونید چک کنید. <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 لیدر @FieRy 24 ساعت فرصت جهت ارسال مدارک را دارا هستید. You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 (ویرایش شده) @RuBicK سلام خدمت شما مدیریت گرامی و شاکی محترم همینطور که درخواست استفاء شما موجود هست شما عرض کردید که من دیگه انلاین نمیشم و لطفا بنده رو از UCP اخراج کنید همینطور که خودتون میدونید لیدر ها فقط میتونن از 10FP و 80FP اخراج کنند که بنده به درخواست خودتون تصمیم گرفتم 80FP کنم و شما 14 روز در فکشن نبودید. مدارک هم به اقای @RuBicK ارسال میشه. ویرایش شده October 10, 2020 توسط FieRy بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RuBicK ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 با سلام مجدد شما به درخواست خودتان از UCP به دلیل آنلاین نشدن کیک شدید و امکان 60FP شدن از آنجا وجود ندارد. شکایت شما رد شد. موفق باشید!+بسته شد You can Run, But you cant Hide لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده