iErfaN ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: و ادمین : • توضیحات: باسلام . من و دوستم gtagtavv یک ماشین فونیکس شریکی خریده بودیم . خواستیم 250k بفروشیم . بعد از اد کردن ان پلیر به زنگ زد و گفت میخواد . رفتیم پیشش . بعد گفت 70k را الان میدم و بقیه رو فردا و عوضش 270k میدم بهتون . بله ما هم اعتماد کردیم و به ادمین TIGER گفتیم تلپورت کنه ! گفت که اگه پولو نده تا فردا بن میشه ! ماشین رو بهش دادیم ! و رفت . اما دیدیم که فردا انلاین نبود اصلا و امروز هم حتی نیس ! شک کردم بهش رفتم UCP {اخرین عکس } و دیدم که بعله ! ماشین به نامش نیست ! تعجب کردم . به tiger گفتم و گفت ی شکایت بزار ! منم الان دارم میزارم . اما میدونم جز بررسی @Ali که ببینه اکانت اصلی ایشون چیه . !! هیچ راهی نیس . تعجب آوره که پلیری جلوی ادمین کلاه برداری کنه ! شاید 10k یا 20K نه 200k !!! خواهش میکنم مشکلو حل کنید . پلیر رو پیدا کنید ! خیلی ضرر کردیم ! • مدارک (فیلم یا عکس): و اخرین عکس : عذرخواهی بابت زیاد بودن عکس ها !!!! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 عجب کلاه برداری زیاد شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 منو رفیقمو چی میگی ...ضرر ما بسیار شدید شده . هرچی پول جمع کردم ماشینو خریدیم حالا همش پرید . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 تو درسام نبوده درسته که 16 سالمه پاتریک اسطورمه ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: تو درسام نبوده درسته که 16 سالمه پاتریک اسطورمه یعنی به چیزم FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 در 13 ساعت قبل، MakhOf گفته است: همون Bank Keshavarzi حساب کن:| اقا گیج شدم توضیح کامل بدید لطفا ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 در 4 دقیقه قبل، MakhOf گفته است: هیچی اصن بهش فک نکن شب دیگه خوابم نمیبره . ی ربع دیگه هم امتحانه مغزمو درگیر میکنه : | در در ۱۳۹۹/۷/۱۶ در 18:15، Erfandf گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: و ادمین : • توضیحات: باسلام . من و دوستم gtagtavv یک ماشین فونیکس شریکی خریده بودیم . خواستیم 250k بفروشیم . بعد از اد کردن ان پلیر به زنگ زد و گفت میخواد . رفتیم پیشش . بعد گفت 70k را الان میدم و بقیه رو فردا و عوضش 270k میدم بهتون . بله ما هم اعتماد کردیم و به ادمین TIGER گفتیم تلپورت کنه ! گفت که اگه پولو نده تا فردا بن میشه ! ماشین رو بهش دادیم ! و رفت . اما دیدیم که فردا انلاین نبود اصلا و امروز هم حتی نیس ! شک کردم بهش رفتم UCP {اخرین عکس } و دیدم که بعله ! ماشین به نامش نیست ! تعجب کردم . به tiger گفتم و گفت ی شکایت بزار ! منم الان دارم میزارم . اما میدونم جز بررسی @Ali که ببینه اکانت اصلی ایشون چیه . !! هیچ راهی نیس . تعجب آوره که پلیری جلوی ادمین کلاه برداری کنه ! شاید 10k یا 20K نه 200k !!! خواهش میکنم مشکلو حل کنید . پلیر رو پیدا کنید ! خیلی ضرر کردیم ! • مدارک (فیلم یا عکس): و اخرین عکس : عذرخواهی بابت زیاد بودن عکس ها !!!! فعلا به این موضوع رسیدگی بشه لطفا ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 با سلام. شکایت در حال بررسی میباشد موقتا بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در October 11, 2020 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2020 درود شکایت شما تایید شد. در بازی با بنده در ارتباط باشید. بسته شد. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده