Many ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 سلام در روزگاران نه چندان دور یاران Boss به او خیانت کرده و او را به سزاره اعماله بده خویش رسانده بودند چرت بود ولی بای 1 نقل قول End# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در ۱ ساعت قبل، Meny گفته است: سزاره سزار چیه؟ 1 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PooyaTR ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در 6 ساعت قبل، Meny گفته است: سلام در روزگاران نه چندان دور یاران Boss به او خیانت کرده و او را به سزاره اعماله بده خویش رسانده بودند چرت بود ولی بای از شدت طنز بودن این مطلب احساس پوچی میکنم در 6 ساعت قبل، Meny گفته است: سزاره /: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در 7 ساعت قبل، Meny گفته است: سلام در روزگاران نه چندان دور یاران Boss به او خیانت کرده و او را به سزاره اعماله بده خویش رسانده بودند چرت بود ولی بای در ۱ ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: از شدت طنز بودن این مطلب احساس پوچی میکنم /: Nice نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PooyaTR ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در ۱ ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: از شدت طنز بودن این مطلب احساس پوچی میکنم /: دقیقا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۶ در 16:48، WinTeR گفته است: سلام در روزگاران نه چندان دور یاران Boss به او خیانت کرده و او را به سزاره اعماله بده خویش رسانده بودند چرت بود ولی بای سس ماست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۶ در 23:20، AMiREpiCure گفته است: از شدت طنز بودن این مطلب احساس پوچی میکنم /: LoL نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 wtf 2 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShireZard ارسال شده در December 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 10, 2020 شرافتا خیلی حق گفتی حس میکنم دارم میرم پیش خدا نقل قول Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۰ در 19:05، Mezrab گفته است: شرافتا خیلی حق گفتی حس میکنم دارم میرم پیش خدا نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kavooss ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 فقط سس ماس نقل قول اینا لفظ نیس ، من شاهنامه نمیکنم تفسیر i love fadaei لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در January 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2021 واو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۱۶ در 17:59، Cent گفته است: سزار چیه؟ نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در January 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2021 خیلی خنده دار بود نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 جالبه دقت نکرده بودم نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 بدانید و آگاه باشید گلابیان من گرفتن جنس از ساقیه موتوری باعث این رخداد شد همیشه در انتخاب ساقی دقت لازم را داشته باشید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 مطلب شما فاقد طنز بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 عکس شما دیده نشد... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Techno ارسال شده در November 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2021 در 26 دقیقه قبل، BEHRAD گفته است: عکس شما دیده نشد... انقد تاپیک های قدیمی نیار بالا نقل قول IM DeltaBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Betoche ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 مثل @Sepehr امدم یه پست بزارم و برم نقل قول افتخر بعروبتی .... فانا عربی #الاحواز_عربیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.