Vident ارسال شده در سهشنبه در 14:36 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:36 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور | پر تلاش | فعال | آرام | علاقه مندی به کمک به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد ب این فکشن و راحت کردن کار بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ یا ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raper ارسال شده در سهشنبه در 14:41 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:41 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۹ • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ کاربلد دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای فکشن دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام تجربه کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Giti ارسال شده در سهشنبه در 14:54 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:54 با عرض سلام و احترام خدمت مقاضیان ورود به اقلیت Paramedic به اطلاع میرساند، عضو گیری راس ساعت 18:25 تاریخ 2024/11/12 آغاز شده و در ساعت 18:25 و به تاریخ 2024/11/14 به پایان خواهد رسید. علاقه مندان به عضویت میتوانند از زمان قید شده ، درخواست های خودشون رو ارسال کنند. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi1mmmmm ارسال شده در سهشنبه در 14:54 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:54 (ویرایش شده) •سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: مهدی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد صبور پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تایم نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5+ ویرایش شده سهشنبه در 14:55 توسط Mahdi1mmmmm نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatinTak ارسال شده در سهشنبه در 14:54 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:54 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:Matin • اسم واقعی:17 • در چند کلمه خود را توصیف کنید:با ادب،فعال در بازی.صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4الی5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 20:00 و 21:30 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین فکشن من است • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای مناسبی برای اولین فکشن من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟بالای 6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mokhader ارسال شده در سهشنبه در 14:55 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:55 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خشن جدی عصبانی جنگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میخام دیگه خلاف بزارم کنار و به مردم کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیاد خون و درگیری دیدم میخام مردم رو خوب کنم گیتی جون رو هم دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 بار ویرایش شده سهشنبه در 14:56 توسط VirusZone کامل کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در سهشنبه در 14:56 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:56 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حدیث • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - خوش برخورد - جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): میزان علاقهام به این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول [ Migiri ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROXA ارسال شده در سهشنبه در 15:01 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:01 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: حسام • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان_بخشنده_ عاشق کار_دوست دار گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱الی۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:00- 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیلfp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): عاشق این کار هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون آن را در وجودم حس میکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در سهشنبه در 15:01 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:01 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۶ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور | پر تلاش | فعال | آرام | علاقه مندی به کمک به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد ب این فکشن و راحت کردن کار بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ یا ۱۰ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raper ارسال شده در سهشنبه در 15:02 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:02 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۲۹ • اسم واقعی: ابوالفضل • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ کاربلد دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای فکشن دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام تجربه کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۸ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Woodi ارسال شده در سهشنبه در 15:03 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:03 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:۱۶ • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور | پر تلاش | فعال | آرام | علاقه مندی به کمک به بازیکنان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ الی ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 الی 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد ب این فکشن و راحت کردن کار بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۸ یا ۱۰ بار نقل قول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirPaKaR ارسال شده در سهشنبه در 15:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:04 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: •سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کار بلد، خوش اخلاق، احساسی، نترس و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه و تجربه زیاد در این کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در سهشنبه در 15:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،فعال،مؤدب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 - 04:00 یا 02:00 - 06:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلاً فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مهارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در سهشنبه در 15:04 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:04 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش زرنگ کاربلد دوستدار محیط زیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای فکشن دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخوام تجربه کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۸ بار نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aee ارسال شده در سهشنبه در 15:08 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:08 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: اروم و با صبر و حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00_20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FasTShoT ارسال شده در سهشنبه در 15:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: محمد طاها • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام صبور گیمر • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):14:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nemking ارسال شده در سهشنبه در 15:10 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دلسوز فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 3الی 5 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:استعفا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):خوبه میخوام دوباره برگردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوبه لیدر باحالی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶بار نقل قول به قول چارلی چاپلین عادت ندارم درد دلم را به هرکسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم، نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sajjadk ارسال شده در سهشنبه در 15:14 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:14 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: سجاد • اسم واقعی: ۱۶ • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان مشتی لوتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون گمک کردن را دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد به فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1356 ارسال شده در سهشنبه در 15:15 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:15 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق : • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عاقل صبور با حوصله با همه دوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 یا 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 3:00 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به نظرم بهترین شغل هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ ویرایش شده سهشنبه در 15:16 توسط 1356 مشکل تایپی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
matinkaros88 ارسال شده در سهشنبه در 15:17 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:17 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: متین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: یک پیسی پلیر خفن و معروف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 – 18:00 یا 21:00 1:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن لیدر خوب • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پلیر خوبیم و کمک رسانم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TomarR ارسال شده در سهشنبه در 15:19 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:19 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی:محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: فعال پور انرژی اتمی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 _14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 9 نقل قول انسان موجودیست که زیاد موجود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SargurD ارسال شده در سهشنبه در 15:23 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:23 •سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شاد صبور پر انرژی • روزانه چقدر بازی می کنید؟۵ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 5:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تایم نداشتن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه دارم به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
qwert12345 ارسال شده در سهشنبه در 15:24 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:24 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی: امیرمحمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق-صادق-بامرام-عشق به گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2الی3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:30الی24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):برای فکشن های بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم تلاش کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1الی 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir12ali ارسال شده در سهشنبه در 15:28 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:28 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش _ سرحال _ با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00-17:00. 21:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): به دلیل نرفتن به هیچ فکشنی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون می توانم به سرور و بچه های سرور کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در سهشنبه در 15:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:43 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: شقایق • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون،کاری،صبور، فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به رانندگی و کمک • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۷ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.